TEST

Vuur, Aarde, Lucht en Water tekens

Vuur, Aarde, Lucht en Water tekens

De Ram, Leeuw en Boogschutter zijn vuurtekens

De vuurtekens zijn als vuur; ze zijn warmbloedig. Ze vlammen. Daardoor hebben ze een vurig temperament. Ze hebben veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Maar net als vuur kunnen ze ook sterk ontvlambaar zijn en hoog opvlammen maar ook weer snel als een laag smeulend vuurtje blijven gloeien.
Zoals vlammen in een vuur op en neer gaan. Vuur heeft lucht nodig. Een combinatie van vuur en lucht versterkt het vuurteken, maar brandt de lucht weg.
De Stier, Maagd en Steenbok zijn aardetekens

Aardetekens zijn net als een akker die, als deze goed bewerkt wordt, een rijke oogst oplevert in de vorm van rijkdom. Echter, als de benadering te materieel wordt, levert hij onvruchtbaarheid.
Aardetypes zijn aards, gedegen en krachtige types. Standvastig in hun houding. Soms onverzettelijk, zoals aarde kan zijn.
De Waterman, Tweeling en Weegschaal zijn luchttekens

De luchttekens zijn alle licht en wendbaar. Ze zijn actief, beweeglijk en snel van begrip. Ze vinden het prettig om feiten en gegevens te verbinden. Het accent ligt op abstract denken, theoretiseren en het werken met ideeën. Ze kunnen vernieuwers van het denken zijn. Ze zijn veelal goede analytisch denkers. Ze spreken gemakkelijk en zijn daarbij overtuigend.
Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn watertekens

Watertekens zijn allemaal gevoelige mensen. Zij uiten het wel alle drie zeer verschillend.  De Kreeft kruipt in zijn schulp en kan in een hoekje zitten kniezen. De Schorpioen is net zo gevoelig maar slaat als reactie en als zijn wapen hard terug, maar een vervelende opmerking raakt hem net zo hard als dat die bij een Kreeft of bij de Vissen doet. Vissen reageren hun gevoeligheid af door veel te gaan praten en overschreeuwen hun emoties.
Watertypes zijn emotioneel en gevoelig. Dit geeft ze het vermogen om zich goed in te leven in anderen. Watertekens passen zich aan aan de omgeving zoals water zich aanpast aan de grilligheid van de vorm waarin zij zitten.
Bewaren

Bewaren

Bewaren

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren