TEST

Winnen met de Lotto

Winnen met de Lotto

Winnen met de lotto kan met een systeemspel, waarmee je een veel grotere kans hebt om een prijs te winnen. 100% kans om een prijs te winnen in een lotto is in de praktijk onmogelijk. Er zijn daarvoor veel te veel mogelijkheden.

Je kan in een lotto theoretisch alle mogelijkheden spelen die er zijn.
Praktisch is dat echter volkomen onmogelijk omdat je dan, afhankelijk van welke lotto je speelt, tot wel 80 miljoen rijtjes zou moeten invullen om die jackpot of grote prijs in die lotto te winnen.
Als je alle mogelijkheden in een lotto speelt, wordt dat “rond spelen” genoemd.
 

“Rond spelen”

Om in de buurt van het rond spelen te komen en wat te kunnen winnen met de lotto is er de mogelijkheid, zonder dat je zoals hierboven genoemd “rond” speelt.
Bijna rond spelen is mogelijk door 7 tot 20 getallen uit de lotto getallen te kiezen en die in een zodanige combinatie in 5 – 300 (dat kun je alleen met een groep mensen) rijtjes in te vullen dat je – als de winnende getallen binnen die 7 tot 20 geselecteerde getallen vallen – je GEGARANDEERD één of meer rijtjes hebt waarin je 3, 4, of zelfs 5 goed hebt.
Uiteraard blijft er de kans dat je alle 6 getallen goed hebt.
Winnen met de lotto komt dan iets dichterbij.
Op het internet vind je die systeem spellen als je zoekt naar “lotto wheeling systems”.

De kleur of de ster, dan wel een reservegetal is in zo’n lotto systeemspel niet meegenomen.
Op deze pagina laten wij een paar van die “lotto wheeling system” voorbeelden zien met telkens als gekozen getallen 1 – x, waarbij x het aantal getallen is dat meedoet.

=================

Stel je wilt een wheeling systeem spelen met 14 getallen.
Dan geven wij hierna een invulschema met de getallen 1 – 14.
Je kunt als je er gebruik van maakt jouw eigen getallen ervoor in alle rijtjes in de plaats zetten, waarbij je er wel goed op moet letten dat je die consequent wijzigt in alle rijtjes.

Bijv: In het voorbeeld staat 1 en als je niet het getal 1 wilt spelen, dan moet je dat getal 1 in alle rijtjes veranderen in het getal van jouw keuze. Denk eraan dat je dan niet een getal kiest dat er al in staat.
Voor de goede orde: wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van zo’n lotto  systeem. Dat kan ook niet, want wij hebben het niet gemaakt en reproduceren hier slechts wat er elders op het net verkrijgbaar is. Maar winnen met de lotto komt wel wat dichterbij.
Als je er gebruik van maakt, doe je dat altijd op eigen risico. Controleer daarom zelf of het wheeling systeem spel werkt door een uitslag erop los te laten voordat je het echt gaat spelen.

Voorbeelden van systeemspellen om te winnen met de lotto

Wij gaan hierbij uit van de Nederlandse 45 getallen lotto. Deze voorbeelden van een wheeling systeem werken daarom niet op lottospelen met meer (of minder) getallen. Daarvoor moet je een systeem downloaden van het net.

Kies 10 getallen. je hebt met dit schema dan zeker een rijtje met 5 goed, indien de 6 winnende getallen binnen die 10 getallen vallen.

Om dit sWinnen met de lottoysteem te spelen, moet je 15 rijtjes invullen.
We spelen in dit voorbeeld de getallen 1 – 10.

Je kunt, zoals hierboven al is gemeld, ieder getal wijzigen voor een ander getal, mits je dat consequent doet.
Stel je wilt bijv: niet met het getal 1 spelen, maar daarvoor in de plaats 44, dan verander je in alle rijtjes het getal 1 door 44.
 

======================================================================================================

Winnen met de lottoStel de winnende 6  getallen in een 45 getallen tellende lotto zijn 1, 3, 6, 8, 9 en 10
Dan heb je deze uitslag.======================================================================================================

Stel van de 6 winnende getallen vallen er maar 5 binnen deWinnen met de lotto door jouw gekozen getallen:
bijv: 1, 4, 7, 9, 10 en 30.

Dan is er deze uitslag.

Dat is weliswaar een heel aardig resultaat, maar de kans is klein dat 5 van de 6 winnende getallen in een lotto binnen de 10 getallen vallen die je hebt geselecteerd.
Om de kans op winst groter te maken, moet je veel meer getallen gebruiken  dan deze 10 van de 45 beschikbare getallen.
Winnen met de lotto komt dichterbij dan wanneer je random getallen speelt.
======================================================================================================

Er zijn daarom ook wheeling systeem spellen, waarbij je niet met 6, maar met wel 20 getallen kunt spelen. Daarbij is er bijv. een wheeling systeemspel met de mogelijkheid dat als de winnende getallen binnen die 20 gekozen getallen vallen je 100% zeker een rijtje met 4 goed hebt. Dat lijkt ver weg van echt veel winnen met de lotto, maar die kans blijft altijd bestaan.
Daarnaast heb je dan ook een aantal rijtjes met 3 goed en veel rijtjes met 2 goed. Voor zo’n wheeling systeem spel moet je wel 196 rijtjes invullen.
Dat zijn geen aantallen die je alleen kunt en dat moet je dan ook alleen samen met anderen spelen.
======================================================================================================

Winnen met de lotto met vijf rijtjes

Je speelt met 12 getallen in 6 rijtjes. Als de 6 winnende getallen binnen die 12 Winnen met de lottogetallen vallen, heb je zeker een rijtje met 3 juist voorspelde getallen.
De getallen zijn zoals ook bij de hier aan voorafgaande voorbeelden 1 – 12
Stel de winnende getallen zijn: 1, 3, 5, 9, 11 en 12 – die vallen dus alle 6 binnen de 12 geselecteerde getallen – en zie in welke rijtjes je wat gewonnen hebt.
De kans is echter klein dat de zes winnende getallen binnen deze 12 getallen vallen, maar als ze wel binnen die selectie van die 12 getallen vallen, dan heb je geluk en sowieso ook altijd de kans dat er een rijtje met 6 goed tussen zit.
======================================================================================================

Een iets uitgebreider Winnen met de lottowheeling systeemspel.

Je speelt met 15 getallen in 21 rijtjes. Je hebt dan zeker 1 rijtje met 4 goed als de 6 winnende getallen binnen die 21 gekozen getallen vallen.

De getallen waarmee je speelt zijn: 1 – 21

Stel de winnende getallen zijn: 1, 3, 5, 9, 11 en 12 en omdat die winnende getallen binnen de 21 geselecteerde getallen vallen, dan is de uitslag zoals hiernaast is aangegeven.

Net zoals in de andere voorbeelden kun je ieder van de geselecteerde getallen wijzigen in een ander getal.
Let er daarbij op dat je niet 2 dezelfde getallen kiest en dat je het consequent doet.

Spelen met de lotto blijft een gokspelletje, maar met een lotto systeemspel is de kans groter dat je wat wint als de winnende getallen binnen de geselecteerde getallen vallen.

Gok nooit met geld dat je niet hebt en ga er nooit vanuit dat je met een gokspel met een klap uit alle financiële zorgen zult kunnen komen.

In alle systeemspellen die wij hierboven hebben laten zien, kun je alle getallen wijzigen in de getallen die jij wilt. Doe dat wel consequent!

 Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren