TEST

Lotto tips

Lotto tips

Lotto tips

Lotto tips kun je gebruiken bij het invullen van jouw lottoformulier. Je gebruikt de tips voor eigen rekening en risico. Ondanks de grote mate van nauwkeurigheid bij het samenstellen van deze pagina kunnen wij dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden als een tip onverhoopt niet correct is op het moment dat je hem gebruikt, want ook wij hebben de wijsheid niet in pacht.

Als je met een lotto meespeelt, kan je – zoals wij hebben laten zien op de winnen met de lotto pagina – een wheeling systeem gebruiken om de kansen om wat te winnen enigszins te vergroten.
Winnen met een lotto blijft altijd afhankelijk van de getallen waarmee je het spel speelt. Ook met deze lotto tips.

 

 

Lotto tips? Het is meer statistiek!

Als je altijd met andere getallen speelt, kan je die getallen willekeurig kiezen. Je kan ook rekening houden met de winnende getallen van de vorige trekking.

Bedenk daarbij:
– dat nog nooit alle winnende getallen in de trekking erop ook als winnende getallen zijn getrokken.
– dat je zelden ziet dat alle getallen of allemaal even getallen (2, 4, 6, 8 enz) zijn of allemaal oneven getallen zijn.
– dat er evenmin uitslagen bekend zijn met uitsluitend opeenvolgende winnende getallen. Bijv. 1, 2, 3, 4, 5, 6 of iedere andere reeks van opeenvolgende cijfers. Reeksen van 2 en 3 getallen komen wel regelmatig voor.

De echte lotto tips

De echte tip is dat één van de winnende getallen regelmatig ook in één van de  daaropvolgende trekkingen wordt getrokken.
In de 9 weken is dat bijv. vanaf 5 september 2017 bij Euromillions 9 keer gebeurd. Dat was met de getallen 9, 12, 17, 19, 26, 32, 36, 37 en 48.

Het gebeurt vrijwel nooit dat een getal drie maal achter elkaar bij de winnende getallen zit. Dat is dit jaar in Euromillions alleen met het getal 48 gebeurd.

Regelmatig zit één van de winnende getallen binnen een paar weken weer bij de winnende getallen.

Met deze kennis zou je met een wheeling systeem de getallen kunnen spelen in een eerstvolgende trekking, die je kiest met de uitslagen van de afgelopen 5-10 weken.
Daarbij neem je de getallen die bij de winnende getallen zaten met uitzondering van de getallen die in de laatste twee trekkingen twee keer zijn getrokken.
Je hebt dan een wheeling systeem nodig omdat het wellicht wel 15 – 20 getallen zijn. Als het er meer zijn moet je een keuze maken. Dat aantal is afhankelijk of die lotto 1 of 2 maal per week een spel heeft.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren