TEST

Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op maandag 13 juli 2020

Vermijd vandaag administratieve klusjes beste Stier. De verwerking daarvan loopt in het honderd, je maakt fouten, die je anders nooit maakt en het resultaat is dat je morgen alles opnieuw kunt doen.
Je zelfvertrouwen krijgt daardoor een knauw. Maar let op goede adviezen. Er zijn ook slechte en wees tactvol in het afwijzen van die hulp.
Het kan moeilijk voor je zijn om uit te maken welk advies je kunt gebruiken en welke niet. Maar met jouw creativiteit kun je vandaag uiteindelijk goed uit de voeten met al die goed bedoelde hulp.


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 13-07-2020 t/m zondag 19-07-2020

Je kunt een liefdesrelatie of een ontmoeting met een wildvreemde verwachten. Jij verbindt je op zielsniveau met diegene.
De kans bestaat dat je een onrustige week krijgt met hoge emotionele pieken. Deze onrust houd je wel flexibel en alert. Je kunt geluk proeven zoals maar weinigen meemaken.
Ook in jouw werksfeer zul je flink vooruit komen als je meer samenwerkt. Het persoonlijke contact wordt in jouw werk steeds belangrijker en daar ga je ook aan werken. Het is een goede week voor je carri�re.
De beste dag voor je liefdesleven is de zaterdag. Je zult een leuke flirt krijgen deze week. Die zal helaas zo kortstondig zijn, dat hij voorbij is, voordat je in de gaten hebt, dat iemand aan het flirten was. De herinnering is er daarom niet minder prettig van.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren