TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op dinsdag 7 april 2020

Het is onmogelijk om het je vandaag helemaal naar je zin te maken Schorpioen, maar als je orde op zaken stelt, dat kan op je werk of in jouw huis zijn, dan kom je zelf al een heel eind.
Probeer vandaag toch ook wat meer tijd voor jezelf te reserveren.
Vandaag heb je ook iets met kleuren! Als je van plan bent een nieuw tapijt, of een kledingstuk te kopen dan is het vandaag een goede dag daarvoor.

 


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 06-04-2020 t/m zondag 12-04-2020

Deze week is het een goede week om met anderen over meningen en gezichtspunten te discussi�ren. Draag jouw idee�n wat meer uit beste Schorpioen! Niemand heeft er wat aan als jij die voor jezelf houdt en achteraf zegt, dat je wel dacht dat iets op die of die manier zou mislukken.
Het zelfvertrouwen straalt van je af. Je hebt een enorme overtuigingskracht, waardoor de mensen om je heen je vertrouwen en je geloven. Zij respecteren jouw integriteit en je hebt meer dan anders een duidelijke manier van uitleggen.
Als je nu vertelt wat iemand liever niet wil horen, maar wel als juist aanvoelt, dan zal hij of zij je waarderen om het feit, dat je het hebt gezegd. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee, moet je maar denken. Dus als hij of zij jouw mening niet volgt, dan hoef je diegene achteraf alleen maar aan te kijken als hij of zij klaagt, dat het verkeerd is gegaan.
Het zal direct begrepen worden.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren