TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op woensdag 19 februari 2020

Het zit er dik in dat je vandaag een enorm romantisch moment zult beleven Schorpioen!
Dat kan in de tram, of trein, bus of in de supermarkt bij de kassa gebeuren.
De vonk slaat niet compleet over, maar je zult je het moment nog lang herinneren door het romantische, bijna erotische gevoel dat het oproept.
Vandaag heb je ook die enorme creativiteit waar je echt gebruik van moet maken. Het kan creativiteit in de engste zin van het woord zijn, maar het kan ook slaan op een creatieve oplossing van een al lang liggend probleem.


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 17-02-2020 t/m zondag 23-02-2020

Je bent tevreden en op je gemak. Alles lijkt gladjes te verlopen. Vrijwel alle contacten die je deze week legt, zullen in de toekomst nuttig blijken te zijn.
Er komt deze of volgende week een nieuwe relatie in jouw leven. Als dat een Maagd of een Kreeft is, wordt het feest en zal het het begin zijn van een langdurig contact. Zorg ervoor dat je vrij genoeg bent om daaraan toe te kunnen geven.
Het is ook een goede week c.q. goed weekend voor een uitstapje naar een mooie omgeving. Dit heeft ook een positieve invloed op financiële transacties en zakelijke beslommeringen.
Alles dat je deze week koopt, zal goed blijken te zijn. Het leven lacht je eigenlijk toe.
Omdat je warmte en belangstelling uitstraalt, zullen al jouw contacten deze week uitstekend verlopen, zowel in de zakelijke als in de privé sfeer.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren