TEST

Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op vrijdag 25 september 2020

Als je er nog nooit aan hebt gedacht, zou je vandaag jouw boeken eens anders in de kast kunnen opbergen. Je hebt verschillende mogelijkheden Boogschutter !
Leg ze op alfabetische volgorde van de naam van de auteur, of leg ze op de kleur van de rug.
Ze liggen bij zoveel van je vrienden vaak op onderwerp, maar dat is zo afgezaagd. Als je er aan begint, moet je voor het eind van de week klaar zijn, want anders maak je het nooit meer af.Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 21-09-2020 t/m zondag 27-09-2020

Ook jij werd zo vrij als een vogel geboren beste Boogschutter. Inmiddels zit je zo vast als een huis aan van alles vast. Aan je huis, je werk, je aflossing enz.
Dat was vroeger toch niet de bedoeling. Vrijheid, blijheid was jouw credo, maar in ons land zijn zo veel wetten en regeltjes dat je ervan duizelt.
Bijv. drones hebben al een fraaie ontwikkeling doorgemaakt. Misschien wel als personenvervoer, maar voordat het zover is, is het vliegen met kleine drones al aan banden gelegd.
Deze week krijg je de mogelijkheid het ��n en ander enigszins te veranderen.
Maak de balans op en laat je gedachten eens gaan en bekijk, wat je anders zou moeten doen om je vrijheid te behouden en misschien zelfs te vergroten. Pak die kans.
Wat iedere Boogschutter nodig heeft, is gezelschap om hem of haar te helpen, terwijl tegelijkertijd jouw onafhankelijkheid niet in het gedrang moet komen.
Je bent een Boogschutter! Is het niet?

Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren