TEST

Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op dinsdag 7 april 2020

Vandaag zou je wat doortastender moeten zijn Boogschutter! Blijf wel redelijk, want je kunt zo maar iemand tegen je in het harnas jagen en dan ben je te ver gegaan.
Een vreemde blijkt vandaag een kruiwagen voor je te zijn bij het oplossen van een oud probleem. Je zult verbaasd staan, maar diegene heeft je vroeger gewaardeerd om jouw kennis en inzet voor hem.
Door puur geluk krijg je vandaag of morgen wat geld in de schoot geworpen.
Iedere Boogschutter heeft daar vrede mee!  


Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 06-04-2020 t/m zondag 12-04-2020

Hoewel je het druk hebt, heb je de neiging achterover te leunen om heerlijk te gaan zitten luieren. Het is echter een zeer belangrijke periode, waarin je nieuwe gebieden moet ontdekken. Je hebt een enorm creatief vermogen en je kunt juist nu dingen tot stand brengen, die voorheen de grootste moeite kostten.
Het is daardoor nu dé tijd om financiële zaken te regelen. Je wilt misschien jouw huis verfraaien en het is mogelijk dat je hier veel geld aan gaat uitgeven. Prima!
Maar laat je niet blind maken voor enkele zeer reële kansen op mentale groei. Gebruik deze periode dan ook om een dieper inzicht in de innerlijke mens te krijgen en . . . ga weer eens echt aan het werk.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren