TEST

Wgschl

Wgschl

Daghoroscoop voor de Weegschaal

Geldig op woensdag 5 augustus 2020

Kijk vandaag jouw verzekeringspapieren en polissen eens goed na. Vraag misschien om wat hulp daarbij aan een ouder familielid. Niet aan een professionele insider. Die gaat je iets verkopen waar geen enkele behoefte aan is.
Je lijkt vandaag te veel aandacht te besteden aan andere mensen.
Hun problemen zijn de jouwe niet en maak ze ook niet de jouwe. Zij moeten hun problemen oplossen waar ze liggen en niet bij jou.


Weekhoroscoop voor de Weegschaal

Geldig van maandag 03-08-2020 t/m zondag 09-08-2020

Je kunt heerlijk genieten van de gewone dingen van het leven. Sommige van jouw oude vrienden voelen zich minder op hun gemak bij je. Daar staat tegenover dat je deze week een nieuw contact zult leggen. Iemand, die je persoonlijke groei kan ondersteunen en die heel goed begrijpt en aanvoelt wat jij voelt. Pas op dat je geen illusies kweekt.
Er is iemand, die met je flirt tijdens je woon-werk verkeer. Diegene is heel succesvol in zijn werk en heeft behoorlijk wat aanzien. Dat bevalt je goed.
Jouw gezondheid heeft deze week wat extra aandacht nodig. Door jouw ambities in je werk ben je geneigd over je grenzen heen te gaan. Je hebt deze week echt het gevoel, dat je midden in het leven staat en dat is waar je van houdt.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Weegschaal

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren