TEST

Leeuw

Leeuw

Daghoroscoop voor de Leeuw

Geldig op maandag 13 juli 2020

Je bent vandaag echt toe aan iets leuks, Leeuw! Ga in op de uitnodiging van een over- of bovenbuurvrouw, want die heeft heel leuke ideeën om vandaag te gaan uitvoeren en aan haar ideeën heb je ook wat. En dat verwachtte je niet eerder van haar.
Jouw optimistische stemming van vandaag kan leiden tot onvoorzichtigheid, waardoor je een unieke flirt kan gaan missen.
Pas daarvoor op en blijf goed kijken, want je kunt behoorlijk blind zijn voor een aandachttrekkerijtje van iemand die jezelf graag als jouw partner zou willen zien.


Weekhoroscoop voor de Leeuw

Geldig van maandag 13-07-2020 t/m zondag 19-07-2020

Het is maar te hopen dat scherven geluk brengen, want er gaat deze week weer eens wat stuk in de keuken. Je laat het waarschijnlijk uit jouw handen vallen, maar het kan ook zijn dat je het zo maar van het aanrecht stoot.
Het is niets van waarde, maar iemand uit jouw omgeving maakt er een opmerking over alsof het een kostbare Chinese porseleinen vaas betreft. Laat hem of haar maar even uitrazen en vraag dan of hij of zij klaar is. Het gaat immers nergens om.
In de loop van deze week zul je wat onrustiger worden door een mailtje van een collega of kennis, die je een aanbod doet dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Echter jouw intuïtie zegt dat je er niet op moet ingaan.
De sterren zeggen dat je jouw gevoel zou moeten volgen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Leeuw

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren