TEST

Leeuw

Leeuw

Daghoroscoop voor de Leeuw

Geldig op dinsdag 21 januari 2020

Let erop dat je vandaag geen verkeerde dingen zegt Leeuw!
Je geeft wellicht zonder dat je het wilt iemand een veeg uit de pan en later heb je daar spijt van, omdat dat helemaal niet jouw bedoeling was.
Laat alle roddels vandaag ook links liggen. Morgen blijkt er weer niets van te kloppen.
Lees de koppen in de krant. Daar heb je vandaag al genoeg aan.


Weekhoroscoop voor de Leeuw

Geldig van maandag 20-01-2020 t/m zondag 26-01-2020

Jouw intuïtie leidt je naar waar het feest is. Je bent heel erg in voor een feestje en misschien is dit wel het juiste moment om er zelf één te geven. Je zult voor de verandering het middelpunt ervan willen zijn en daardoor ook de ogen op je gericht zien. Pas op dat je niet iemand beledigt, want je kunt met wat alcohol op een wat “losse” tong krijgen. Je kunt ook wat losbandig worden.
Het eerste kan wat ongelukkig zijn voor degenen die bij je horen, want als jij alweer ruimschoots in het volgende onderwerp zit, is de ontvanger van je opmerking nog steeds beduusd van zo’n vernedering, terwijl dat niet je natuurlijke gedrag is. Je hebt ook niet helemaal in de gaten dat je zo bent en je schrikt ervan als iemand het tegen je zegt. Als je alleen wat losbandig wordt kan dat met jouw normale ’do’s and dont’s’ wel heel leuke taferelen geven. Er zit in ieder geval wel wat leven in de brouwerij voor de Leeuw.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Leeuw

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren