TEST

Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op dinsdag 21 januari 2020

Denk vandaag goed na voordat je iets ondertekent.
Er zit een addertje onder het gras. Let daarop en lees de kleine lettertjes voordat je akkoord gaat door zomaar ergens een vinkje te plaatsen.
Staat de liefde op een laag pitje? Afspraken kunnen meer tijd kosten dan je denkt. Een alternatieve manier om een nieuw contact te leggen vind je op het internet. Iedereen kent Tinder inmiddels wel en je kunt ook zo maar even kijken en je ideeën over virtueel contact leggen wat bijstellen.
Maar in de supermarkt kun je ook leuke contacten leggen. Spreek iemand aan als je iemand ziet die twijfelt bij het uitkiezen van een grote of kleine verpakking. Open het gesprek met de opmerking dat die grote ook opgaat!
Vandaag kan dat een vrolijk gesprek opleveren.


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 20-01-2020 t/m zondag 26-01-2020

Je hebt een week met veelvuldig een goed gevoel over je en je straalt dat uit op je gehele omgeving. Van de bakker tot en met je vrienden. Deze hele week ben je warm en vriendelijk naar de mensen om je heen en je wilt graag met iedereen op de foto, om het zo maar eens te zeggen.
Je straalt een vriendelijkheid en openheid uit, waaraan jouw omgeving zich zal warmen. Een oud gezegde is dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en dat overkomt je dan ook de hele week en het kan zelfs tot eind februari doorgaan. 
Je trekt gelijkgestemde, positief denkende mensen aan met wie je een heel plezierige tijd zult hebben en wellicht lange vriendschappen zult krijgen. De eerste indruk, die zij van jou hebben, zal dan ook allesbepalend zijn.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren