TEST

Steenbok

Steenbok

Daghoroscoop voor de Steenbok

Geldig op dinsdag 7 april 2020

Laat je vandaag niet van jouw hardleerse kant zien Steenbok! Dat ben je niet, maar vandaag heb je om één of andere reden wat spanning bij je en je dreigt daardoor de hakken in het zand te zetten bij een goed advies dat je weliswaar ongevraagd en bedekt krijgt van iemand die het echt goed met je voor heeft.
Zoek de buitenlucht op als je het idee hebt de stress niet de baas te zijn.  


Weekhoroscoop voor de Steenbok

Geldig van maandag 06-04-2020 t/m zondag 12-04-2020

Je hebt een duidelijk en helder inzicht in de gang van zaken in de verschillende onderdelen en facetten van jouw leven beste Steenbok.
Jouw opleiding, werk en priv� leven staan je inmiddels helder voor ogen. Je weet wat je kunt en met name wat je niet kunt. Je kent de spelregels en je bent bereid je daaraan te houden. Je bent praktisch en pragmatisch en accepteert zaken, zoals ze zijn en werkt ondertussen rustig en geduldig aan jouw toekomst.
Je bent daardoor in een periode gekomen om belangrijke beslissingen te nemen die van grote betekenis voor jouw verdere leven zullen zijn. Pak de mogelijkheden en maak ze de jouwe. Leg wat geld voor later opzij, zet het op een bank of neem een levensverzekering.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Steenbok

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren