TEST

Ram

Ram

Daghoroscoop voor de Ram

Geldig op vrijdag 25 september 2020

Vandaag, 25 september 2020, leg je de basis voor een diepgaand gesprek met een Steenbok of Weegschaal. Zij stimuleren je na te denken over jouw eigen doelstellingen in het leven.
Denk later nog maar eens terug aan deze dag. Vandaag, 25 september 2020,  zal later een belangrijke datum voor je blijken te zijn geweest.
Noteer deze datum in jouw agenda.
Laat je vandaag niet door wat dan ook uit het veld slaan, maar maak afspraken met diegenen en bereid die afspraak ook goed voor.Weekhoroscoop voor de Ram

Geldig van maandag 21-09-2020 t/m zondag 27-09-2020

Als Ram heb je geen reden om te klagen over aandacht. Alhoewel je aanpak nogal assertief is en het contact vrij snel weer verwatert, heb je het deze week naar je zin. Als single Ram wil je in dit jaar zoveel mogelijk mensen leren kennen, maar je begint er wat laat aan. Vooral de echt opmerkelijke mensen vallen bij jou in de smaak. Desondanks vind jij het al snel saai worden. Wil je een echte relatie opbouwen dan zul je het toch iets rustiger moeten aanpakken.
Je kunt deze week een paar speelse, nieuwe contacten verwachten. Bovendien kan er aan het eind van de week een affaire starten. Maar of die lang zal stand houden, is nog even de vraag.
Het advies is daarom: neem de tijd voor een partner en je zult zien dat een langdurige relatie zeker tot de mogelijkheden behoort.
Let eens op die Waterman uit jouw omgeving!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Ram

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren