TEST

Waterman

Waterman

Daghoroscoop voor de Waterman

Geldig op woensdag 25 november 2020

Het is vandaag woensdag, 25 november 2020 een uitstekende dag om artistiek bezig te zijn.
Je moet wel een uurtje in volledige rust zijn en je daarom afsluiten voor het geruis dat de mensen om jou heen veroorzaken.
Het kan echt geen kwaad je te verzoenen met diegene met wie je een oude onoverbrugbare tegenstelling had, want jullie zijn inmiddels beiden tot de conclusie gekomen dat de waarheid ergens in het midden ligt.  


Weekhoroscoop voor de Waterman

Geldig van maandag 23-11-2020 t/m zondag 29-11-2020

Jij raakt deze week betoverd door iets moois en je zou het meteen jouw eigendom willen maken. Je moet je echter beheersen omdat ��n van de huishoudelijke apparaten het zal begeven en dat moet eerst worden vervangen.
Honderd jaar geleden had niemand nog zo’n apparaat. Het huishouden kon makkelijk zonder al die elektrische en elektronische hulpmiddelen.
In de jaren veertig werd door futurologen voorspeld, dat er in ieder huishouden meerdere computers zouden worden gebruikt in het huishouden. Eentje om de koffie te zetten en een andere om de was te doen enz.
Deze week gaat er weer eens een van die computergestuurde apparaten bij je stuk en het stoort je dat het juist gebeurt op het moment, dat je dat apparaat nodig hebt.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Waterman

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren