TEST

Waterman

Waterman

Daghoroscoop voor de Waterman

Geldig op vrijdag 25 september 2020

Vanavond is er tijd voor enige ontspanning. Je bent geneigd om je werk mee naar huis te nemen.
Daarmee bedoelen de sterren in casu niet dat je de fysieke zaken onder je arm zult meenemen, maar dat het werk of wat daarmee samenhangt tussen je oren blijft houden, terwijl je al hoog en breed thuis bent.
Denk eraan dat je niet afreageert op je huisgenoot of als het er meer zijn jouw oudste huisgenoot. Die kan er niets aan doen.
Morgen zal de wereld er weer anders uitzien.Weekhoroscoop voor de Waterman

Geldig van maandag 21-09-2020 t/m zondag 27-09-2020

Je denkt goed tegen stress te kunnen, maar dat ligt toch wat anders. Je zult er wellicht zelfs even van opkijken, dat je horoscoop zegt dat je helemaal niet zo goed tegen stress kunt.
Mentaal kun je dat misschien wel, maar als je jouw fysieke situatie eens goed onder de loep legt, dan kom je waarschijnlijk tot een andere conclusie.
Als je alleen ziek bent in het weekend en op de eerste dagen van je vakantie, dan zijn dat de fysieke gevolgen van overmatige stress en je kunt jezelf wel wijsmaken, dat je zo goed tegen stress kunt, maar je lichaam kan dat kennelijk niet.
Ook de Waterman moet af en toe even de pas inhouden.
Laat je bloeddruk deze week eens meten. Een regelmatige check up zal je echte informatie over je lichaam geven en wellicht moet je deze week beginnen je meer te bewegen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Waterman

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren