TEST

Geboortehoroscoop Schorpioen

Geboortehoroscoop Schorpioen

In de geboortehoroscoop van de Schorpioen staat veelal dat de Schorpioen met een zonnebril er één met een spraakgebrek is. Het is een gevleugelde kreet van astrologen, die over de Schorpioen spreken.
Daarmee is tegelijkertijd het belangrijkste kenmerk van de Schorpioen blootgelegd. Of liever gezegd aangegeven, want een Schorpioen blootleggen doe je niet zo snel. Hij of zij legt zelf degene bloot op wie hij of zij een oogje heeft. Hoewel? De Schorpioen heeft geen oogje op iemand, De Schorpioen heeft zijn zinnen op iemand gezet en verovert diegene door hem met huid en haar te verslinden.
De Schorpioen is seksueel altijd zeer actief en dat geldt voor hem en haar. Hartstochtelijk is de beste omschrijving van het seksuele leven van de Schorpioen. Dat betekent overigens niet dat hij en zij makkelijke prooien zijn voor de playboy en nymfomane. Nee, zoals gezegd, de Schorpioen bepaalt zelf wie en wat, waar en wanneer.

 

De geboortehoroscoop schorpioen zegt verder:

Veel meer dan bij de Kreeft – ook een waterteken – geldt bij de Schorpioen dat hij een partner totaal wil bezitten. Niet een beetje, niet de helft, maar onvoorwaardelijk in zijn totaliteit. De vrouwen die op een Schorpioen man verliefd zijn geworden, moeten zich daar bij neerleggen en dan ook voorzichtig zijn met het aanleggen van een relatie met de Schorpioen. Hij accepteert enige tegenspraak, maar het duurt hem al gauw te lang en daar houdt hij niet van. Een partner moet leren zich dan toch wel snel aan zijn regels te houden, want hij eist totale overgave. Wat opmerkelijk is, is dat hij daarna snel gewillig wordt voor zijn partner, maar dat komt omdat hij zelf niet ziet, dat hij uitdraagt, wat die partner hem voorzichtig heeft ingefluisterd. Zodra je hem echter met deze wetenschap confronteert, zal hij het ten stelligste ontkennen.
De Schorpioen lijkt niet direct gevoelig van aard, maar degenen, die hem heel goed kennen, weten wel beter. Hij laat zijn gevoeligheid echter op een totaal andere wijze zien dan de andere watertekens – Kreeft en Vissen – die ook gevoelig van aard zijn. Hij reageert keihard en direct. Vrijwel niemand ziet iets van emoties, maar ze zijn er wel degelijk.
Als er een conflict letterlijk wordt uitgevóchten, dan is het oog om oog, tand om tand!
De geboortehoroscoop schorpioen zegt tot slot:

De Schorpioen is een zeer trouwe vriend, die nooit een cadeau of een aardigheidje vergeet. Hij heeft een uitstekend geheugen en degene, die hem ooit kwaad heeft gedaan, moet tot aan zijn dood oppassen. Een Schorpioen vernietigt hem volledig. Hij is in die situaties vrijwel onoverwinnelijk en wreed. Hij víndt ook dat hij moet winnen. Altijd. Daar is hij voor geboren.
Deze kenmerken zijn ook zichtbaar in het opvoeden van zijn kinderen. Hij zal daarin streng zijn. Zijn kinderen moeten precies doen wat hij zegt en er is slechts een beperkte ruimte voor discussie. Hij is de baas en niemand anders. Hem zelf iets voorschrijven is vrijwel niet te doen. Hij is een ‘democraat’ waarbij iedereen slechts op hem kan stemmen.

Sterke punten: – Hartstochtelijk, koppig, vindingrijk, moedig, een echte vriend.
Zwakheden: jaloers, wantrouwig, gesloten.
Fysieke kenmerken: Een intense blik in de ogen.
Houdt van: Waarheid, feiten, die juiste, uitdagen, oude vrienden, een grote hartstocht, een waardige tegenstander is.
Houdt niet van: oneerlijkheid, passieve mensen.

 
.


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren