TEST

Geboortehoroscoop Boogschutter

Geboortehoroscoop Boogschutter

De geboortehoroscoop van de Boogschutter zegt dat zijn intuïtie hem leidt naar waar het feest is. Je bent altijd wel in voor een feestje. Je zult als gewoonlijk het middelpunt ervan willen zijn en als een echte Boogschutter de lachers op je hand krijgen. Op feestjes ben je sowieso niet het muurbloempje. Boogschutter zijn dat nooit.
Een echte Boogschutter is heel vaak de clown in huis. Van kinds af aan was hij dat.
De Boogschutter-vrouw is een kunstenares in de liefde, wat de man tot grote activiteit kan opzwepen. Als de begeerte haar te pakken heeft, kent haar hartstocht absoluut geen grenzen.
Het kan lust zijn waarvoor niet altijd  liefde nodig is. Dat verbaast haar zelf soms het meest.
 

De horoscoop Boogschutter zegt verder:

Liegen is je vreemd. De mensen om je heen kunnen daar anders over denken, maar echt liegen doe je niet. Je vertelt hooguit niet alles en daardoor verzinnen de mensen om je heen er zelf wat bij. Je kunt je echter in die situaties altijd beroepen op het aloude gezegde: “Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten”. Je vertelt bijvoorbeeld dat je met iemand op stap bent geweest en je echtgenote hoort later dat je met een vrouw op stap was. Daar kan onenigheid door ontstaan, maar jij bent je van geen kwaad bewust. Je hebt er alleen niet bij verteld dat die vrouw jouw zuster was, of die man jouw broer!
De mensen om je heen kunnen vinden, dat je nogal eens bot uit de hoek kunt komen, maar jij bedoelde die opmerking dan juist als compliment. Je kunt met het grootste gemak vragen wanneer iemand bijvoorbeeld vijftig wordt, terwijl hij of zij net 44 is geworden en je bedoelde dat geenszins cynisch. Anderen vinden je dan wel tactloos, maar je vindt zelf van niet, want je bedoelde het niet zo. Dit scenario gaat voor zowel de mannelijke als vrouwelijke Boogschutters op.
De Boogschutter is een vuurteken, net als de Ram en de Leeuw. Je kunt vlammen als oplaaiend vuur en weer net zo snel doven. In mensentaal houdt dat in dat je opvliegend kunt zijn en je bent vrijwel direct daarna weer kalm en bedaard. En terwijl jouw omgeving en toehoorders nog aan het nahijgen zijn van zo veel opwinding, ga jij alweer fluitend verder.
Het is beter om je geen geheimen te vertellen, want die kun je maar moeilijk voor jezelf houden.
De horoscoop Boogschutter zegt tot slot:

De pijl in je sterrenbeeld staat er, omdat je altijd recht op je doel afgaat. Zoals een pijl uit de bekende boog. Je reist ook graag en jouw partner doet er goed aan altijd voorbereid te zijn op jouw wens om ineens weer een week of wat naar het andere eind van de wereld te gaan. Tja, de mensen moeten je niet vastbinden aan je bureau, huis of schaakbord, want dat is niets voor jou. Erop uit gaan, geld uitgeven, tot aan het verkwistende aan toe en zelfs af en toe een gokje wagend. Dat is je favoriete levenswijze.
Je bent een puur sang optimist.


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren