TEST

Geboortehoroscoop Vissen

Geboortehoroscoop Vissen

Hallo vrolijke Vissen mens. Je bent waarschijnlijk gevoelig, vriendelijk en onpeilbaar. Net zoals de Kreeft en de Schorpioen ben je een waterteken en je reageert dan ook sterk op jouw omgeving. Jij verwoordt je uitstekend en je bent daardoor zeer geschikt om in het commerciële vak of als public relations medewerker je diensten te verlenen. Daar zul je je het prettigste voelen.
Je bent bij voorkeur veel onderweg, want op een kantoor achter een bureau zitten, is niet je favoriete plek. Je hebt de ruimte nodig en dat geldt zowel letterlijk als overdrachtelijk. Als je die ruimte niet krijgt dan pak je hem. Dat wil zeggen je laat je niet vastleggen. Als een stuk zeep glip je telkens uit de handen van degene, die de bedoeling heeft je te ‘ketenen’.
 

De horoscoop zegt verder

Je vriendelijkheid blijkt uit het gegeven dat niet veel mensen je echt kwaad zien. Woede uitbarstingen zijn er niet in die frequentie en mate, dat de wereld ervan schudt. Je hele leven is wel een groot toneelstuk, waarin jezelf een belangrijke rol speelt. Je overdrijft daarbij vaak als het je energie aangaat. Je put jezelf in feite uit. Dat komt door de rusteloosheid, die je hele levenswijze beïnvloedt. Het is dan ook belangrijk je energie goed en bewust te verdelen. Je bent geneigd je reserves regelmatig aan te spreken en niet alleen als het je energie aangaat.
Jouw humor is er in alle soorten, van practical jokes tot keiharde en genadeloze, harde grappen. Maar ook die weet je te verpakken, want je bent een mens met een warm hart. Je hebt een zachtmoedig karakter en iedereen in de omgeving voelt dat.
De Vissen vrouwen en mannen laten zich niet snel in de kaart kijken. Het innerlijke gedeelte blijft voor vrijwel iedereen verborgen. Je geeft een zeer zelfbewuste indruk, maar als iemand de je van binnen bekijkt – er zijn trouwens niet veel mensen die dat mogen – dan komt er een veel meer hulpeloze persoonlijkheid naar voren. Jij bent dan iemand, die het prettig vindt door zijn of haar partner te worden verwend en verzorgd. Tegelijkertijd wil je het thuis toch voor het zeggen hebben en zelfs de sterke Schorpioenen partner raakt op den duur verstikt in jouw netten en legt zich erbij neer, dat niet hij maar jij in huis de broek aan hebt. Jaja, die uiterlijk vriendelijke en toegewijde Vissen toch!
Als iemand eenmaal je hart heeft gewonnen, kan hij zich dingen permitteren, die anderen niet mogen.
Liefde is meer dan lichamelijk genot. Seks is niet alles voor je, maar wel prettig. Het gevoel komt meestal toch op de eerste plaats. Je kunt het goed vinden met de Kreeft, er is dan zelfs gejuich onder de wol, met name als jij de vrouw bent. Dan zijn er twee zielen met één gedachte. De relatie met een Leeuw is echter een heel lang leven beschoren maar die Boogschutter is je ook nog de baas.
.

Klik hier voor jouw eigen dag- en weekhoroscoop!

Boek schrijven

 


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren