TEST

Geboortehoroscoop Weegschaal

Geboortehoroscoop Weegschaal

De geboortehoroscoop van de Weegschaal zegt dat hij/zij behoort tot de wereldverbeteraars. Zij zullen altijd strijden tegen onrechtvaardigheden. Zij schrijven alle instanties aan om die erop te wijzen dat er zaken niet deugen.
In de geboortehoroscoop van de Weegschaal staat verder dat de Weegschaal ook niet iets zal kopen dat van de vrachtwagen is gevallen, om maar een banaal eufemisme te gebruiken. Zulke eufemismen zal de Weegschaal overigens niet snel gebruiken. Hij noemt dat gewoon bij zijn naam en zegt als iemand die kreet bezigt: “diefstal zult u bedoelen”. Hij spreekt ook mensen erop aan, als die iets doen, dat in zijn ogen niet door de beugel kan. Het verbeteren van de wereld begint normaliter bij jezelf, maar hij heeft dat al van nature en hoeft zichzelf niet tot de orde te roepen.
De geboortehoroscoop van de Weegschaal

De geboortehoroscoop van de Weegschaal zegt ook dat hij niet altijd in evenwicht is. Een weegschaal, dus niet het sterrenbeeld maar dat ding bij de slager doet er ook altijd even over, voordat hij in evenwicht is. Hij schommelt daarvoor eerst om het juiste gewicht heen. Zo ook de mensen die in het teken Weegschaal zijn geboren.
Die onevenwichtigheid lijkt een wisselvalligheid, maar het is slechts de voorbode voor het evenwicht dat daarna komt.
De Weegschaal kan wel ineens uit balans zijn en dan exact het tegenovergestelde doen, dat hij anders doet. Het ene moment reageert hij uiterst tactvol, maar hij kan soms volledig uit zijn vel springen van kwaadheid.
De horoscoop van de vrouwelijke en mannelijke Weegschaal

De geboortehoroscoop van de vrouwelijke Weegschaal zegt dat zij het meeste plezier beleeft aan een Tweelingen man, met wie ze nog jaren na de eerste kennismaking kan blijven flirten.
De mannelijke Weegschaal is niet degene, die een ander verleidt, maar hij wordt verleid en dat overkomt hem zelf regelmatig. Hij werkt zich daardoor soms in de nesten en moet dan weer allerlei bokkensprongen maken om zich daar weer uit te werken.

 

Hij laat zich ook in de liefde geen oor aannaaien, want als hij het gevoel heeft dat hij wordt misbruikt of ziet dat het niets wordt, dan kan hij van het ene op het andere moment zijn biezen pakken. Hij trekt zich dan abrupt terug.
Noch de man noch de vrouw is puur op de seks gericht. Zij beheersen het spel als een begaafd pianist zijn instrument. De tonen klinken wanneer ze moeten klinken, hebben het juiste geluidsniveau en zijn volledig op elkaar afgestemd. Er zit geen enkele valse noot tussen en de melodie is voorspelbaar en toch verrassend. Zelfs enigszins frigide partners zwijmelen van deze muziek en willen telkens dat hij het opnieuw laat horen. Ook in dit liefdesspel is hij geen starre fanaticus. Hij houdt zijn ideeën niet vast, maar past die telkens aan, zodra hij constateert dat zijn standpunt onjuist blijkt te zijn geweest.
Brute vasthoudendheid is hem vreemd. Hij is meer de diplomaat, die heel omzichtig, maar desondanks zeer duidelijk zijn doel kenbaar maakt en verdedigt. Hij geeft zijn fouten gemakkelijk toe, maar niet nadat hij goed heeft uitgezocht of hij die ook werkelijk heeft gemaakt.
Eén en ander leidt tot een persoonlijkheid, die altijd hoffelijk is en met zijn of haar charme het hoofd van een ieder op hol kan brengen.
Klik hier voor jouw eigen dag- en weekhoroscoop!
 

Boek schrijven


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren