TEST

Geboortehoroscoop Leeuw

Geboortehoroscoop Leeuw

De geboortehoroscoop van de Leeuw zegt dat hij samen met de Boogschutter en de Ram een vuurteken is, Koninklijke Hoogheid.
De Leeuw kan vlammen als ongecontroleerd vuur, maar net zo snel weer doven. Met het waterteken Vissen kan hij het vaak heel goed vinden. Die heeft een hoop (klets)praat, maar de vele woorden doen hem niet suizebollen. Hij hoort het allemaal Koninklijk aan. Grandeur en waardigheid zijn de belangrijkste kenmerken.
Hoewel weinig Leeuwen in astrologie geloven, is het opmerkelijk, dat hij wel vindt dat hij de koning van de astrologische dierenriem is. De overige bevolking van de dierenriem denkt dat eveneens, want de zon is immers de heersende planeet van de Leeuw en daarom staat de Leeuw u vaak in de kijker.
Laten we de conclusie trekken dat hij er niet in gelooft, maar zich wel graag als Koning manifesteert. Zijn partner, iedere Leeuw heeft die namelijk, laat hem begaan, totdat hij er genoeg van heeft. De leeuw roept die partner dan met een enkele grom tot de orde. Als dat een Vissen partner is, dooft zij met haar water altijd uw oplaaiende vlammen, waardoor het maar de vraag is wie de echte heerser is. Het water of het vuur. Naar buiten lijkt het vaak dat zijn partner dat is (als het diezelfde Vissen vrouw is), maar alles in ogenschouw nemend, is hij toch echt de baas in “Huize de Leeuw”.
 

De horoscoop zegt verder:

De Leeuw heeft vaak prachtige manen, die aan de zijkanten van het hoofd naar achteren zijn gekamd en daardoor wat snelheid in het uiterlijk brengen. Hij is gracieus, genereus en charmant. Verder is hij een loyale partner voor diegenen, die hem of haar niet jaloers maken. Echter, de meeste partners wensen toch enige vrijheid te behouden en de Leeuw zal zijn bezitsdrang dan niet al te duidelijk moeten laten zien om die partner te behouden. Let erop dat de Leeuw zijn partner niet overvoert van en met uw uitingen van liefde, als zij daaraan niet is gewend. Hij kan iemand namelijk ook te veel liefde geven. Zijn liefdesgevoelens zijn altijd heel intens, maar daardoor kan hij wel enige agressiviteit uiten, als de liefde niet wordt beantwoord op de wijze, die hij zich had voorgesteld. Hij heeft dan de neiging gevoelsmatig te handelen, terwijl het beter is niet op het gevoel af te gaan.

Het ontvangen van gasten doet hij in stijl. Groots en vorstelijk. Zijn gasten worden als in een paleis ontvangen. De mooiste wijnen en de heerlijkste gerechten zullen worden geschonken en opgediend. Alles moet eerste klas zijn en dat geldt ook voor zijn kleding. De echte Leeuw zal pas op en top verzorgd zijn voordeur passeren. Naar buiten wel te verstaan. Bijvoorbeeld en bij voorkeur om daar weer geld uit te geven aan mooie dingen, die anderen Wannahaves noemen.
Hij behoort tot de grootste gokkers en verkwisters van de dierenriem en hij zal altijd de indruk wekken in goede doen te zijn.

De horoscoop zegt tot slot:

Het kan zijn dat hij enige ijdelheid niet schuwt. Ach, het maakt ook niet uit! Hij is immers The Lion King.
Of toch liever King Lion?
Klik hier voor jouw eigen dag- en weekhoroscoop!


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren