TEST

Geboortehoroscoop Kreeft

Geboortehoroscoop Kreeft

De horoscoop van de gevoelige Kreeft zegt dat hij, emotioneel gezien, een stevige basis nodig om goed te kunnen functioneren. Als hij die eenmaal heeft, dan is hij creatief, alert en daadkrachtig. Zowel in zijn werk als in zijn privé leven. Zijn carrière gaat dan over rozen.
Hij zou echter eens moeten proberen zich wat minder persoonlijk aangesproken te voelen door de kritiek van anderen, dan zal hij zich meer met de kern van de zaken kunnen bezighouden. Nu is hij soms onterecht van slag, terwijl de “afzender” het niet anders dan opbouwend bedoelde.
De Geboortehoroscoop voor de Kreeft zegt verder:

De Kreeft houdt van een vaste en hechte relatie. Met name van de kant van zijn partner, want Kreeften hebben soms wat andere ideeën over trouw.
In een relatie houdt hij ervan om samen te genieten van de mooie en sensuele aspecten van het leven. Lekker eten en drinken, gezellig samenzijn en, als klap op de vuurpijl, een mooi huis vol luxe geven hem net zo veel voldoening als erotiek, hoewel dat vaak anders lijkt.
Zijn beste partner vindt de Kreeft bij de Stieren, Vissen en Schorpioenen. Met een Vissen partner is er veelvuldig gejuich onder de wol. Maar dat geldt voornamelijk voor de mannelijke Kreeften met een vrouwelijke Vissen partner.
Het verdedigen van de materiële en huiselijke zekerheden speelt een hoofdrol in het leven van de Kreeft. Hij is tot alles in staat om dat in stand te houden. Hij gokt soms om dat doel te bereiken. Met de maan als zijn heersende planeet verandert hij voortdurend van inzichten, ideeën enz. Het ene moment staat zijn mening als een huis en de volgende dag brokkelt dat huis langzamerhand af om een maand later weer overeind te staan. Net zoals de maan telkens een stukje kwijtraakt en wint.
Als hij iets nieuws koopt, bijvoorbeeld kleding, dan heeft hij liever een kwaliteits(merk)artikel dan rommel van een inferieure kwaliteit. Hij koopt liever één keer iets goeds dan twee keer zo veel, dat van mindere kwaliteit is.
Arme kreeften zijn als sneeuw in de Sahara. Het is een uitspraak, die door veel astrologen over de Kreeft wordt gebruikt. Over bezit en met name over geld moet je dan ook geen grappen maken met de Kreeft. Daar is hij niet van gediend. De Kreeft verlangt namelijk naar bezit. Soms nog belast met een hypotheek, maar o zo vaak zonder hypothecaire lening. Dat geldt niet alleen voor dit soort materiële zaken maar zeker voor zijn partner. Hij is gesteld op volkomen bezit. Niet een beetje, niet de helft, maar liefst in volledig eigendom.

Wrok kan hem tot een wrede vijand maken en zijn moederliefde grenst aan het extreme. Laat niemand aan zijn moeder komen, want daarop staat een zware straf.

De Geboortehoroscoop voor de Kreeft zegt tot slot:

Een Kreeft zegt bijna nooit direct wat hij bedoelt. Hij draait er vrijwel altijd eerst omheen, loopt er vervolgens zijdelings naartoe en slechts een enkeling begrijpt dan wat hij op zijn hart heeft. Echter, als hij met zijn scharen iets of iemand heeft vastgepakt, dan zal hij ook niet meer loslaten. Als dat in een verliefdheid is, dan kan dat verstikkend zijn. Daarbij komt, dat de Kreeft niet iemand als partner kan hebben, die al te onafhankelijk is. Dat staan de scharen van die Kreeft namelijk niet toe.
Sterke punten: Medeleven, emotionele gevoeligheid, woeste bescherming van geliefden, hardnekkigheid.
Zwakheden: Manipulatie, indirect conflict, zich sterk aan het verleden vastklampen.
Uiterlijke kenmerken: Middelgrote bouw, rond gezicht, (bij vrouwen)prominente borsten, neiging om leiding te nemen.
Houdt van: Ontspanning, dichtbij of in water, kunst, op huis-gebaseerde hobby’s, lekker eten met vrienden, kennis overbrengen

Houdt niet van: Vreemdelingen, het openbaren van zijn privé leven, elke kritiek aan het adres van zijn moeder.

Bekende Kreeften: Nelson Mandela, Prins Bernard, Lady Di, Willem Drees, Hans Wiegel, Wouter Bos, George W. Bush, Pamela Anderson, Tom Cruise, Gina Lollobrigida, Pompidou, Dalai Lama, John D. Rockefeller, Tom Hanks, Giorgio Armani, Harrison Ford, Rembrandt (van Rijn), Paul Verhoeven, Carlo Boshard, Linda de Mol.

Klik hier voor jouw eigen dag- en weekhoroscoop!

Klik op een foto voor meer info!

 

Geboortehoroscoop lady Di GEboortehoroscoop Tom Cruise Geboortehoroscoop George Bush jr. Geboortehoroscoop Tom Hanks Geboortehoroscoop Linda de Mol
Lady Diane Tom Cruise George W. Bush Tom-Hanks Linda de Mol
. . .
Nelson Mandela Angela Merkel Lindsay Lohan Carlo_Boszhard Rembrandt van Rijn
Nelson Mandela Angela Merkel Lindsay Lohan Carlo Boszhard Rembrandt van Rijn
.
.

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren