TEST

Geboortehoroscoop Kreeft

Geboortehoroscoop Kreeft

De horoscoop van de gevoelige Kreeft zegt dat die, emotioneel gezien, een stevige basis nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Als de Kreeft die eenmaal heeft, dan is zij creatief, alert en daadkrachtig. Zowel in het werk als in haar of zijn privé leven. De carrière gaat dan over rozen.
De Kreeft zou echter eens moeten proberen zich wat minder persoonlijk aangesproken te voelen door de kritiek van anderen, dan zal de Kreeft zich meer met de kern van de zaken kunnen bezighouden. Nu is de Kreeft soms onterecht van slag, terwijl de “afzender” het niet anders dan opbouwend bedoelde.
De Geboortehoroscoop voor de Kreeft zegt verder:

De Kreeft houdt van een vaste en hechte relatie. Met name van de kant van haar of zijn partner, want Kreeften hebben soms wat andere ideeën over trouw. (Vb? Diane en Prins Bernard)
In een relatie houdt de Kreeft ervan om samen te genieten van de mooie en sensuele aspecten van het leven. Lekker eten en drinken, gezellig samenzijn en, als klap op de vuurpijl, een mooi huis vol luxe geven hem net zo veel voldoening als erotiek, hoewel dat vaak anders lijkt.
De beste partner vindt de Kreeft bij de Stieren, Vissen en Schorpioenen. Met een Vissen partner is er veelvuldig gejuich onder de wol. Maar dat geldt voornamelijk voor de mannelijke Kreeften met een vrouwelijke Vissen partner.

 

Het verdedigen van de materiële en huiselijke zekerheden speelt een hoofdrol in het leven van de Kreeft. Zij is tot alles in staat om dat in stand te houden. De Kreeft gokt soms om dat doel te bereiken. Met de maan als de heersende planeet verandert de Kreeft voortdurend van inzichten, ideeën enz. Het ene moment staat haar mening als een huis en de volgende dag brokkelt dat huis langzamerhand af om een maand later weer overeind te staan. Net zoals de maan telkens een stukje kwijtraakt en wint.
Als de Kreeft iets nieuws koopt, bijvoorbeeld kleding, dan heeft die liever een goed  (merk)artikel dan rommel van een inferieure kwaliteit. De Kreeft koopt liever één keer iets goeds dan twee keer zo veel, dat van mindere kwaliteit is.
Arme kreeften zijn als sneeuw in de Sahara. Het is een uitspraak, die door veel astrologen over de Kreeft wordt gebruikt. Over bezit en met name over geld moet je dan ook geen grappen maken met de Kreeft. Daar is zij niet van gediend. De Kreeft verlangt namelijk naar bezit. Soms nog belast met een hypotheek, maar o zo vaak zonder hypothecaire lening.
Dat geldt niet alleen voor dit soort materiële zaken maar zeker voor haar of zijn partner. De Kreeft is gesteld op volkomen bezit. Niet een beetje, niet de helft, maar liefst in volledig eigendom.
Wrok kan hem/haar tot een wrede vijand maken en de moederliefde grenst aan het extreme. Laat niemand aan haar moeder komen, want daarop staat een zware straf.

De Geboortehoroscoop voor de Kreeft zegt tot slot:

Kreeften zeggen bijna nooit direct wat ze bedoelen. De Kreeft draait er vrijwel altijd eerst omheen, loopt er vervolgens zijdelings naartoe en slechts een enkeling begrijpt dan wat ze  op haar hart heeft.
Echter, als de Kreeft met haar scharen iets of iemand heeft vastgepakt, dan zal zij ook niet meer loslaten. Als dat in een verliefdheid is, dan kan dat verstikkend zijn.
Daarbij komt, dat de Kreeft niet iemand als partner kan hebben, die al te onafhankelijk is. Dat staan de scharen van die Kreeft namelijk niet toe.
Sterke punten: Medeleven, emotionele gevoeligheid, woeste bescherming van geliefden, hardnekkigheid.
Zwakheden: Manipulatie, indirect conflict, zich sterk aan het verleden vastklampen.
Uiterlijke kenmerken: Middelgrote bouw, rond gezicht, (bij vrouwen)prominente borsten, neiging om leiding te nemen.
Houdt van: Ontspanning, dichtbij of in water, kunst, op huis-gebaseerde hobby’s, lekker eten met vrienden, kennis overbrengen

Houdt niet van: Vreemdelingen, het openbaren van zijn privé leven, elke kritiek aan het adres van zijn moeder.


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren