TEST

Geboortehoroscoop Ram

Geboortehoroscoop Ram

De geboortehoroscoop van de Ram laat zien dat je iemand bent die verantwoordelijkheid durft te dragen en dat komt meer dan eens tot uiting.
Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid, maar jij wijst hen er subtiel op dat het toch echt anders moet om succesvol te zijn.
Hoewel? Subtiel. Dat woord staat niet in je woordenboek van jouw horoscoop. Laten we het anders zeggen, je kunt als bijna geen ander teken op een volledig ondubbelzinnige wijze melden wat je niet zint. En je dRAMt nog wel eens iets door, dat voor jou niet als zodanig aanvoelt, maar voor de mensen in jouw omgeving des te meer.
 

De geboortehoroscoop Ram zegt verder:

Jouw geboortehoroscoop zegt dat jij anderen dat goed laat merken dat met je verkeerde been uit bed bent gestapt en jouw gevoel voor humor is dan nog even elders. Er lijkt soms geen land met je te bezeilen te zijn, maar tegelijkertijd lijk je zo open als het maar kan zijn. Je weet zelf echter dat dat maar schijn is.

Je stort jezelf soms in een relatie met zo veel overtuiging, dat de omgeving denkt dat je eindelijk de ware hebt gevonden. Zij hebben het mis. Je hebt eigenlijk helemaal geen partner nodig.
Als je soms minder snel uit je bed kunt komen is dat geen uitzondering voor de gemiddelde Ram. Iedereen moet je maar nemen zoals je bent, vind je, maar je weet zelf wel beter.

 
 

De geboortehoroscoop Ram zegt  tot slot

Jouw creativiteit en jouw wil om de eerste te zijn en je niet neer te leggen bij een nederlaag zal je in iedere wedstrijd als overwinnaar doen eindigen. Of die wedstrijd nu zakelijk of privé is, maakt niets voor je uit.
Het zelfvertrouwen, dat je uitstraalt zal nog sterker zijn, als je eerst goed nadenkt over wat je gaat zeggen en niet te impulsief op van alles reageert. Als je uit je slof schiet, moet je niet van iedereen verwachten dat ze het net zo opvangen als jij het verstuurt. Jij kunt je omdraaien en het al kwijt zijn, voordat je de blik vangt van degene op wie je het afvuurde, maar niet iedereen heeft de gave een kogel op te vangen en over te gaan tot de orde van de dag.
Pas daarom op dat je niet rücksichtslos over de gevoelens van de mensen in je omgeving dendert. Geduld hebben met anderen en een diplomatieke aanpak zijn de toverwoorden voor jou, maar je moet daar toch eens aan werken.
Jouw impulsiviteit en het onvermogen om naar anderen te luisteren, kunnen je opbreken en kunnen je soms in moeilijkheden brengen.
Sterke punten: Moed, doelgericht, zelfvertrouwen, enthousiasme. Zwakheden: Ongeduld, dwaze argumenten, angst om keuzes te beperken. Uiterlijke kenmerken: Atletisch lichaam, jeugdige houding, een behoefte om het initiatief te nemen.
Houdt van: Comfortabele kleren, het voortouw nemen, fysieke uitdagingen, individuele sporten beoefenen.
Houdt niet van: Inactiviteit, moeten wachten, al te eenvoudig werk verrichten.

 


esoterische boeken

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren