TEST

Geboortehoroscoop Waterman

Geboortehoroscoop Waterman

De Waterman is met de Tweelingen en de Weegschaal één van de drie luchttekens.
De geboorte horoscoop van de Waterman zegt ten eerste vrijwel altijd dat de uiterlijke zelfverzekerdheid overheersend is.
Deze geboorte horoscoop zegt ten tweede dat het analytische vermogen met de communicatieve vermogen de meest bekende eigenschappen van de Waterman zijn.
Met uitzondering van de Tweelingen en de Weegschaal zien alle anderen nooit, dat die zelfverzekerdheid slechts de buitenkant is. De rest van de omgeving vindt de Waterman eerder nogal arrogant. Hij heeft dat masker nu eenmaal voor en als iemand daar niet doorheen wil kijken, dan is dat voor de Waterman voornamelijk het probleem van die ander.
De onzekerheid, die ook hij heeft, maskeert hij door de façade nog hoger op te trekken. Daarachter zit echter een hartelijke en betrouwbare vriend(in), die een vriend vrijwel nooit laat vallen. Als hij dat wel doet, is er echt iets aan de hand en is verzoening uitgesloten.
Zijn altijd aanwezige eigen mening en duidelijkheid daarover heeft een verlammende werking op de omgeving. Die zien een gesprekspartner, die vele stappen vooruit denkt en die zegt, wat hij bedoelt en dat doe de Waterman niet altijd echt tactvol.
De horoscoop zegt verder

De geboortehoroscoop van de Waterman zegt verder ook dat uitsluitend de mensen, die hem goed kennen hem/haar de jongen of het meisje zien, die c.q. dat met kinderlijk plezier pret kan maken, humorvol is en het achterste van zijn tong zonder remming laat zien. Dat maakt hem tegelijkertijd minder geschikt voor een dienstverlenend beroep. De Waterman laat zich namelijk niet gemakkelijk sturen en zeker niet door mensen die minder weten en minder kunnen dan hij.
De Waterman heeft niet snel een uitgesproken positieve of negatieve mening over de wereldproblemen of over de mensen om hem heen. Dat komt op door de altijd aanwezige analytische denkwijze en de wens om alles en iedereen objectief te beoordelen. Heel veel anderen bekijken alles eenzijdiger en zijn daardoor vrijwel nooit zo objectief als hij.
Hij stelt daardoor vragen en doet dingen, waaraan anderen niet eens durven te denken. Dat wordt meer dan eens als onbehouwen bestempeld. Dat hij uitsluitend de bedoeling heeft dingen uit te zoeken, komt dan niet goed over.
Hij kan zeer netjes zijn. Alles moet op zijn plaats liggen en dan ook niet een decimeter ernaast, want dat kan hem storen, maar er zijn ook Watermannen bij wie het thuis lijkt alsof er een bom is ontploft. In dat geval heb je te maken met mensen die in hun werk wel een heel strakke structuur hebben
Sterke punten: Progressief, origineel, humanitair, onafhankelijk.
Zwakheden: Loopt van emotionele nukkige uitdrukking, niet compromitterend, afstandelijk.
Uiterlijke kenmerken: Er goed uitzien, mooie ogen, hoekige gezichten, slanke bouw.
Houdt van: Plezier met vrienden, voor doelen willen vechten, anderen helpen, intellectueel gesprek, een goed luisteraar.
Houdt niet van: Beperkingen, eenzaamheid, gebroken beloften, saaiheid, mensen die het altijd oneens met hen zijn.

Bekende Watermannen: Pim Fortuijn, Caroline van Monaco, Rutger Hauer, Virginia Wolf, Paul Newman, Mozart, Oprah Winfrey, Phil Collins, Gene Hackman, Justin Timberlake, Shakira, Alice Cooper, John Travolta, Charles Lindbergh, Axl Rose, Paris Hilton, Michael Jordan, , Manuela Kemp (zowel zon als ascendant) en deze:

Klik op een foto voor meer info!

Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman
Wendy van Dijk Oprah Winfrey Doutzen Kroes Prinses Beatrix Mark Rutte
. . .
Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman Geboortehoroscoop Waterman
Chantal Janzen Ed Sheeran Robbie Williams Cristiano Ronaldo Rafael van der Vaart
.
.

Klik hier voor jouw eigen dag- en weekhoroscoop!
 

Comments are closed.

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren