TEST

Horoscoop voor vandaag

 

Horoscoop voor vandaag

De horoscoop voor vandaag vind je hier! Klik op één van de icoontjes hierboven om hem te lezen.

Welk sterrenbeeld heb je?

Soms is het lastig om te zien welke horoscoop voor vandaag je moet aanklikken. Met name als je op de grens van twee sterrenbeelden bent geboren. Bijv. ben je een Schorpioen of een Boogschutter als je op of omstreeks 22 november bent geboren?
Welke Horoscoop voor vandaag of van de week moet je dan opzoeken? Die van de Schorpioen of van de Boogschutter.
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent, bepalend is voor je sterrenbeeld.
de horoscoop voor vandaagMet andere woorden als de dag in het jaar van jouw geboorte een Schorpioen was, dan ben en blijf je een Schorpioen, ook al is jouw sterrenbeeld op die datum in het jaar daarop, of in ieder ander jaar een Boogschutter.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv. 22 november) maar – doordat zij in verschillende jaren zijn geboren – een ander sterrenbeeld hebben.

 

De horoscoop voor vandaag geeft aan wat de sterren vandaag c.q. deze week over jou zeggen. Lees het in jouw weekhoroscoop

De horoscoop voor vandaag in kranten, tijdschriften en de algemene horoscopen op het net beschrijven uitsluitend de stand van de zon ten tijde van je geboorte en niet de invloed die de Maan, Mars, Venus, Mercurius, Pluto, Saturnus, Uranus en Neptunus hebben op de eigenschappen enz. van jou of van de mens of van het leven op aarde.
Dat heeft als reden dat de zon de meest belangrijke planeet is in ons zonnestelsel. Alle planeten in ons zonnestelsel zijn an het licht van die zon afhankelijk.

Voor jouw geboortehoroscoop klik je hier!

Wij beschrijven ook bij jouw geboortehoroscoop uitsluitend de invloed van de zon bij ieder sterrenbeeld. Voor een complete geboortehoroscoop zijn de andere planeten uit ons zonnestelsel ook van belang en niet alleen de stand als zodanig, maar met name de verhouding die zij t.o.v. elkaar hebben op het moment van jouw geboorte. Doordat alle planeten bewegen is er voor een complete horoscoop je geboortetijd en – plaats nodig. Sommige planeten bewegen zo snel dat een uur later er een andere stand is.

 

 


Boek schrijven

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren