Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 27-06-2016 tot en met 03-07-2016
Vissen

Vissen Weekhoroscoop


Lees hier jouw Vissen weekhoroscoop voor deze week.
Iedere zondag vind je hier jouw nieuwe Vissen weekhoroscoop.
Je kunt je ook abonneren op onze gratis Vissen weekhoroscoop door de link hierboven aan te klikken. Je hoeft daar niet meer dan jouw naam en mailadres en uiteraard ook je sterrenbeeld op te geven.
Dan krijg je zondagmorgen een mailtje.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Je kunt ook een vriend(in) opgeven voor de week horoscoop.
Die krijgt dan uiteraard wel de kans om het te weigeren.
Kijk ook eens bij jouw geboortehoroscoop.

Dit is jouw horoscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Iemand haalt deze week een practical joke met je uit en je tuint er volledig in. Dat is opmerkelijk, want normaliter ben je als Vissen toch redelijk alert en doorzie je dit soort grappen. Het lijkt erop dat je met andere zaken bezig bent.
Jouw aandacht wordt deze week dan ook meer in beslag genomen door lastige problemen op het werk, maar je weet sinds jaar en dag dat je die problemen niet naar huis moet meenemen en thuis moet afreageren op degenen, die er niets mee te maken hebben. Echter, weten is één ding en doen is iets anders. Houd jouw hoofd erbij Vissen, want anders raak je de essentie van het leven los. Je werkt om te kunnen leven en niet andersom.
Een oude liefde laat één van deze weken van zich horen of kruist op één of andere wijze jouw pad. Hij of zij roept zoete herinneringen bij je op.  Join our 59.710 subscribers
  Er zijn 26 bezoekers online
 [Statistieken]