Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 25-07-2016 tot en met 31-07-2016
Vissen

Vissen Weekhoroscoop


Lees hier jouw Vissen weekhoroscoop voor deze week.
Iedere zondag vind je hier jouw nieuwe Vissen weekhoroscoop.
Je kunt je ook abonneren op onze gratis Vissen weekhoroscoop door de link hierboven aan te klikken. Je hoeft daar niet meer dan jouw naam en mailadres en uiteraard ook je sterrenbeeld op te geven.
Dan krijg je zondagmorgen een mailtje.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Je kunt ook een vriend(in) opgeven voor de week horoscoop.
Die krijgt dan uiteraard wel de kans om het te weigeren.
Kijk ook eens bij jouw geboortehoroscoop.

Dit is jouw horoscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Het is deze week de beste week sinds maanden om een oude vriendschap nieuw leven in te blazen. Er is nog wat oud zeer, zoals dat heet. Een in de kiem nietig verschil van mening is door jullie beiden opgeblazen tot een halszaak.
Deze week hoef je niet eens je uiterste best te doen om het geschil uit de wereld te helpen. Je moet wel eerst even goed in de spiegel kijken en je afvragen of je zelf ook fouten hebt gemaakt bij dat "conflict".
Ga deze week ook eens wat doen aan jouw financiële positie Vissen! Luister daarbij niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen van jouw vrienden en kennissen, want die voegen niets toe aan de ideeën, die je er al over hebt.
Het is mogelijk dat je werkgever aangeeft dat hij jou eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dat had je dan al in februari moeten merken.
Toen wilde je het echter niet zien!
  Join our 59.748 subscribers
  Er zijn 28 bezoekers online
 [Statistieken]