Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 25-04-2016 tot en met 01-05-2016
Tweelingen

Tweelingen weekhoroscoop


Iedere zondag verschijnt de nieuwe Tweelingen weekhoroscoop.

In jouw geboorte horoscoop zul je lezen dat de Tweelingen mens, als geen ander, zaken uitstekend onder woorden kan brengen. Ook in de Tweelingen weekhoroscoop vind je dat vaak terug.
Lees daarom hier eens jouw geboortehoroscoop.
Je zult misschien versteld staan wat deze horoscoop over je zegt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Een echt goede karakterbeschrijving in een horoscoop is het beste als die met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats is gemaakt.

Dit is de Tweelingen weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Deze week is het een goede week om met anderen over meningen en gezichtspunten te discussiëren. Draag jouw ideeën wat meer uit Tweelingen! Niemand heeft er wat aan als jij die voor jezelf houdt en achteraf zegt, dat je wel dacht dat iets op die of die manier zou mislukken.
Het zelfvertrouwen straalt van je af. Je hebt een enorme overtuigingskracht, waardoor de mensen om je heen je vertrouwen en je geloven. Zij respecteren jouw integriteit en je hebt meer dan anders een duidelijke manier van uitleggen.
Als je nu vertelt wat iemand liever niet wil horen, maar wel als juist aanvoelt, dan zal hij of zij je waarderen om het feit, dat je het hebt gezegd. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee, moet je maar denken. Dus als hij of zij jouw mening niet volgt, dan hoef je diegene achteraf alleen maar aan te kijken als hij of zij klaagt, dat het verkeerd is gegaan.
Het zal direct begrepen worden.


  Join our 59.567 subscribers
  Er zijn 40 bezoekers online
 [Statistieken]