Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 24-10-2016 tot en met 30-10-2016
Tweelingen

Tweelingen weekhoroscoop


De nieuwe Tweelingen weekhoroscoop verschijnt iedere zondag.

In jouw geboorte horoscoop zul je lezen dat de Tweelingen mens, als geen ander, zaken uitstekend onder woorden kan brengen. Ook in de Tweelingen weekhoroscoop vind je dat vaak terug.
Lees daarom hier eens jouw geboortehoroscoop.
Je zult misschien versteld staan wat deze horoscoop over je zegt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Een echt goede karakterbeschrijving in een horoscoop is het beste als die met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats is gemaakt.

Dit is de Tweelingen weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Je hebt er meer dan eens over gedacht een donorcodicil in te vullen, maar voor de Tweelingen, die het nog niet heeft gedaan, is het nu de tijd om die beslissing op papier te zetten. De komende weken zul je meer dan eens lang een apotheek komen en je weet dat je niet in de rij hoeft te staan om een foldertje, of een blanco codicil, mee te nemen. Misschien moet je het nog even overdenken, maar je komt tot een voor jou juist besluit.
Als je van plan was jouw haar te veranderen dan is het goed dat deze week te gaan doen. Jouw vrienden en kennissen zullen de wijziging meer dan positief ontvangen en de enkeling, die het niet aanspreekt, heeft geen invloed op de voldoening, die je hebt door de reactie van de anderen.  Join our 59.871 subscribers
  Er zijn 44 bezoekers online
 [Statistieken]

Hacker!