Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 25-07-2016 tot en met 31-07-2016
Tweelingen

Tweelingen weekhoroscoop


De nieuwe Tweelingen weekhoroscoop verschijnt iedere zondag.

In jouw geboorte horoscoop zul je lezen dat de Tweelingen mens, als geen ander, zaken uitstekend onder woorden kan brengen. Ook in de Tweelingen weekhoroscoop vind je dat vaak terug.
Lees daarom hier eens jouw geboortehoroscoop.
Je zult misschien versteld staan wat deze horoscoop over je zegt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Een echt goede karakterbeschrijving in een horoscoop is het beste als die met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats is gemaakt.

Dit is de Tweelingen weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Op jouw werk zul je de komende week hard moeten optreden tegen collega's of ondergeschikten die er een potje van maken. Zij doen domweg niet waarvoor zij zich hebben verhuurd. Het stoort jou mateloos dat zij geen verantwoordelijkheid nemen, terwijl zij er wel voor worden betaald.
Privé heb jij nog steeds wat naweeën van een verdrietige gebeurtenis, die je vorig jaar hebt meegemaakt. Het leek geen langdurige indruk op je te maken, maar nu, vele maanden later, realiseer je je dat jouw incasseringsvermogen de grens toen heeft bereikt en misschien wel al heeft overschreden.
Verdriet slijt, maar wennen doet het niet echt. Dat is je deze week maar al te duidelijk. Zelfs de Tweelingen geeft dat een onbehaaglijk gevoel.
Houd in gedachten dat je er doorheen komt, zoals jij altijd al de problemen hebt kunnen overwinnen. Je bent er sterk genoeg voor.


  Join our 59.755 subscribers
  Er zijn 12 bezoekers online
 [Statistieken]