Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 27-06-2016 tot en met 03-07-2016
Tweelingen

Tweelingen weekhoroscoop


De nieuwe Tweelingen weekhoroscoop verschijnt iedere zondag.

In jouw geboorte horoscoop zul je lezen dat de Tweelingen mens, als geen ander, zaken uitstekend onder woorden kan brengen. Ook in de Tweelingen weekhoroscoop vind je dat vaak terug.
Lees daarom hier eens jouw geboortehoroscoop.
Je zult misschien versteld staan wat deze horoscoop over je zegt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Een echt goede karakterbeschrijving in een horoscoop is het beste als die met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats is gemaakt.

Dit is de Tweelingen weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Je hebt deze week een groter wordende interesse in een flirt en dan vooral voor de seksuele kant daarvan. Het lijkt wel of er verborgen spanningen zijn, die dit veroorzaken.
Je hebt hopelijk een hechte verbintenis en dan heb je weinig moeilijkheden te vrezen, maar als er wat problemen in je relatie zijn, dan kunnen er gemakkelijk meningsverschillen, (bijna) ruzies en andere onaangenaamheden uit ontstaan.
Je onderdrukt daarmee je seksualiteit en je raakt de spanning niet kwijt door de ontlading, die dat soort seksueel kontakt met zich mee behoort te brengen.
Als je op dit moment ogenblik geen seksuele relatie hebt, dan voel je je wellicht sterk aangetrokken door iemand uit je directe omgeving. Het is iemand die je al langere tijd kent.
Let wel op een mogelijke kater, als diegene niet in je ideale partnerbeeld past!


  Join our 59.701 subscribers
  Er zijn 84 bezoekers online
 [Statistieken]