Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 22-05-2017 tot en met 28-05-2017
Weegschaal

weekhoroscoop Weegschaal


Iedere zondag vind je hier de nieuwe weekhoroscoop Weegschaal.

Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Als je rond 20 oktober bent geboren, welke weekhoroscoop geldt dan voor je? De weekhoroscoop Weegschaal of die van de Schorpioen?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv, 21 oktober), maar doordat zij in verschillende jaren zijn geboren, hebben ze ieder een ander sterrenbeeld.

Je kunt ook jouw (week)horoscoop wekelijks per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de blauwe link bovenaan deze pagina naast het menu.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Een oude foto doet herinneren aan degene met wie je in die tijd een meer dan vriendschappelijke relatie had. De leuke momenten van toen hebben de overhand en je verlangt terug naar die tijd. Je zou echter wel het verstand dat je nu hebt willen hebben.
Net als zovelen heb je de neiging de leeftijd waarop je je het prettigste voelde vast te houden en je niet ouder te vinden dan op dat moment. Dat blijft zo totdat je, zoals nu, een foto van jezelf ziet uit die tijd en dan realiseer je je dat je ouder bent geworden.
Deze week zul je echter blij zijn dat je zo oud en wijs bent als nu. Je hebt al je wijsheid nodig om een netelig probleem het hoofd te bieden.
  Join our 60.278 subscribers
  Er zijn 11 bezoekers online
 [Statistieken]
Elastische-riemen


Hacker!