Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 27-02-2017 tot en met 05-03-2017
Weegschaal

weekhoroscoop Weegschaal


Iedere zondag vind je hier de nieuwe weekhoroscoop Weegschaal.

Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Als je rond 20 oktober bent geboren, welke weekhoroscoop geldt dan voor je? De weekhoroscoop Weegschaal of die van de Schorpioen?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv, 21 oktober), maar doordat zij in verschillende jaren zijn geboren, hebben ze ieder een ander sterrenbeeld.

Je kunt ook jouw (week)horoscoop wekelijks per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de blauwe link bovenaan deze pagina naast het menu.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Weegschaal! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt.
Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld.
Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privé en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: "c'est le ton qui fait la musique". Zorg ervoor dat die toon goed is.


  Join our 60.146 subscribers
  Er zijn 39 bezoekers online
 [Statistieken]
Elastische-riemen


Hacker!