Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 26-09-2016 tot en met 02-10-2016
Weegschaal

weekhoroscoop Weegschaal


Iedere zondag vind je hier de nieuwe weekhoroscoop Weegschaal.

Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Als je rond 20 oktober bent geboren, welke weekhoroscoop geldt dan voor je? De weekhoroscoop Weegschaal of die van de Schorpioen?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv, 21 oktober), maar doordat zij in verschillende jaren zijn geboren, hebben ze ieder een ander sterrenbeeld.

Je kunt ook jouw (week)horoscoop wekelijks per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de blauwe link bovenaan deze pagina naast het menu.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Soms zit het niet echt mee, beste Weegschaal en dit is zo'n week, waarin dat kan gebeuren. Alle ingrediënten voor een prachtige week ten spijt. Zelfs het weer raakt je niet.
Het kan veroorzaakt zijn doordat jouw geld niet in de hoeveelheid aanwezig is als dat je zou willen. Vroeger was het voor de mens veel makkelijker de tering naar de nering te zetten, maar voor de Weegschaal is dat niet altijd even gemakkelijk. Je wilt mee met de omgeving, zoals buren en vrienden, en jullie drijven elkaars uitgaven patronen op die manier zodanig op dat je vroeg of laat in de problemen komt.
Je hebt een belangrijk voordeel en dat is dat er voor de Weegschaal in november een aardige financiële meevaller ligt te wachten.
  Join our 59.836 subscribers
  Er zijn 47 bezoekers online
 [Statistieken]

Hacker!