Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 08-02-2016 tot en met 14-02-2016
Weegschaal

De weekhoroscoop voor de Weegschaal
Iedere zondag verschijnt de nieuwe weekhoroscoop.
.
Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Als je rond 20 oktober bent geboren, welke weekhoroscoop geldt dan voor je? Die van de Weegschaal of die van de Schorpioen?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv, 21 oktober), maar doordat zij in verschillende jaren zijn geboren, hebben ze ieder een ander sterrenbeeld.

Je kunt ook jouw (week)horoscoop wekelijks per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de blauwe link bovenaan deze pagina naast het menu.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Jouw problemen zijn voor jezelf soms heel overheersend, terwijl ze volstrekt onbelangrijk zijn in het wereldgebeuren. Deze week zul je dat meer dan eens ervaren en je zult er direct achter komen dat je jouw zaken enigszins moet relativeren.
Je bent altijd zeer tevreden geweest met jouw interieur, maar je ziet nu kleine tekortkomingen, die je zo opvallen dat het lijkt, alsof er niets klopt van jouw huis. Laat het overwaaien. Jouw vrienden voelen zich altijd op hun gemak. Je kunt niet alles hebben en dat weet iedere Weegschaal.
Vergroot jouw kennis van die vreemde taal eens door een cursus. Je hebt het al te lang laten liggen, maar ook in deze situatie geldt: Beter laat dan nooit.


  Join our 59.364 subscribers
  Er zijn 21 bezoekers online
 [Statistieken]