Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 25-07-2016 tot en met 31-07-2016
Weegschaal

weekhoroscoop Weegschaal


Iedere zondag vind je hier de nieuwe weekhoroscoop Weegschaal.

Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Als je rond 20 oktober bent geboren, welke weekhoroscoop geldt dan voor je? De weekhoroscoop Weegschaal of die van de Schorpioen?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv, 21 oktober), maar doordat zij in verschillende jaren zijn geboren, hebben ze ieder een ander sterrenbeeld.

Je kunt ook jouw (week)horoscoop wekelijks per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de blauwe link bovenaan deze pagina naast het menu.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Hé Weegschaal, laat je kookkunsten eens zien aan je vriendenkring. Dit weekend is er een uitgelezen mogelijkheid om de banden met hen eens aan te halen. Je zult jouw gasten, maar ook jezelf versteld doen staan van jouw talenten.
Je lijkt vatbaar voor een lichte verliefdheid met een Kreeft, of Waterman, die wel eens zou kunnen uitgroeien tot een onbeheersbare hartstochtelijke affaire, waarbij de vonken veranderen in vlammen uit vlammenwerpers.
Iedereen ziet het aankomen en je denkt dat je het wel kunt beteugelen, maar je wilt veel te graag en je zult de remmen loslaten en zelfs kompleet negeren. Het zal jullie niets uitmaken waar, wanneer en hoe iedereen jullie ziet en bekritiseert, ondanks dat er bij zeker één van jullie een thuisfront is dat het geheel met lede ogen aanschouwt.
Jouw conditie houdt dit alles maar net bij. Of eigenlijk net niet. Doe er wat aan en als jij rookt zou je dat eens moeten stoppen.


  Join our 59.749 subscribers
  Er zijn 14 bezoekers online
 [Statistieken]