Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 22-05-2017 tot en met 28-05-2017
Vissen

Vissen Weekhoroscoop


Lees hier jouw Vissen weekhoroscoop voor deze week.
Iedere zondag vind je hier jouw nieuwe Vissen weekhoroscoop.
Je kunt je ook abonneren op onze gratis Vissen weekhoroscoop door de link hierboven aan te klikken. Je hoeft daar niet meer dan jouw naam en mailadres en uiteraard ook je sterrenbeeld op te geven.
Dan krijg je zondagmorgen een mailtje.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Je kunt ook een vriend(in) opgeven voor de week horoscoop.
Die krijgt dan uiteraard wel de kans om het te weigeren.
Kijk ook eens bij jouw geboortehoroscoop.

Dit is jouw horoscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Je bent voor jouw doen deze week in een heel goede fysieke conditie. Niet als een topsporter, maar je hebt als je het goed analyseert niet de klachten van voorheen. Toen leek het alsof je een aantal dagen veel te laat naar bed was gegaan en iedere ochtend te vroeg opstond, waardoor je slaap tekort kwam.
Wellicht had het weer daar ook mee te maken, maar wat veel belangrijker is, is dat je deze week de eerste stappen zet om veel beter te leren omgaan met stress. Probeer niet alles naar jouw hand te zetten en geef anderen de gelegenheid hun eigen voorkeuren te houden en ideeën uit te werken. Jij hebt niet alle goede oplossingen in pacht. Soms is wat goed is voor jou slecht voor een andere en vice versa. Met jouw betere fysieke gesteldheid ben je goed in staat die analyse te doorgronden en dat zal uiteindelijk de stress, die je in feite zelf oproept, doen verminderen.
  Join our 60.278 subscribers
  Er zijn 11 bezoekers online
 [Statistieken]
Elastische-riemen


Hacker!