Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 19-06-2017 tot en met 25-06-2017
Tweelingen

Tweelingen weekhoroscoop


Doordat Google bovenin het scherm automatisch hun vertaal programma erin zet, kan het zijn dat je altijd een Engelse tekst krijgt.
Klik het programma met het sterretje rechts boven weg.

De nieuwe Tweelingen weekhoroscoop verschijnt iedere zondag.

In jouw geboorte horoscoop zul je lezen dat de Tweelingen mens, als geen ander, zaken uitstekend onder woorden kan brengen. Ook in de Tweelingen weekhoroscoop vind je dat vaak terug.
Lees daarom hier eens jouw geboortehoroscoop.
Je zult misschien versteld staan wat deze horoscoop over je zegt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Een echt goede karakterbeschrijving in een horoscoop is het beste als die met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats is gemaakt.

Dit is de Tweelingen weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Jij raakt deze week betoverd door iets moois en je zou het meteen jouw eigendom willen maken. Je moet je echter beheersen omdat één van de huishoudelijke apparaten het zal begeven en dat moet eerst worden vervangen.
Honderd jaar geleden had niemand nog zo'n apparaat. Het huishouden kon makkelijk zonder al die elektrische en elektronische hulpmiddelen.
In de jaren veertig werd door futurologen voorspeld, dat er in ieder huishouden meerdere computers zouden worden gebruikt in het huishouden. Eentje om de koffie te zetten en een andere om de was te doen enz. Deze week gaat er weer eens een van die computergestuurde apparaten bij je stuk en het stoort je dat het juist gebeurt op het moment, dat je dat apparaat nodig hebt.


  Join our 60.331 subscribers
  Er zijn 9 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!