Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 05-12-2016 tot en met 11-12-2016
Tweelingen

Tweelingen weekhoroscoop


De nieuwe Tweelingen weekhoroscoop verschijnt iedere zondag.

In jouw geboorte horoscoop zul je lezen dat de Tweelingen mens, als geen ander, zaken uitstekend onder woorden kan brengen. Ook in de Tweelingen weekhoroscoop vind je dat vaak terug.
Lees daarom hier eens jouw geboortehoroscoop.
Je zult misschien versteld staan wat deze horoscoop over je zegt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Een echt goede karakterbeschrijving in een horoscoop is het beste als die met jouw geboortedatum, -tijd en -plaats is gemaakt.

Dit is de Tweelingen weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Je hebt voorheen nog wel eens de mogelijkheid gehad je te onttrekken aan jouw financiële verplichtingen, maar je wordt deze week echt daarop gewezen.
Ook de zaken, waarin je niet altijd trek hebt, moet je nu aanpakken en afronden.
Je moet zelf zo wijs zijn dat je de dingen, die je oppakt, gelijk afmaakt en niet laat liggen. Je bent altijd geneigd dat wel te doen, maar zo werkt het natuurlijk niet en dat weet iedere Tweelingen.
Neem jouw eigen houding en gedrag deze week eens onder de loep. Analyseer het en je komt tot de conclusie dat het echt aan jezelf ligt.
Deze week is ook een heel goede week om oude financiële zaken af te ronden, want de komende week word je helemaal in beslag genomen door iets, dat alle aandacht nodig heeft. Ook als Tweelingen zul je dat moeten (leren) accepteren.


  Join our 59.919 subscribers
  Er zijn 22 bezoekers online
 [Statistieken]

Hacker!