Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 25-07-2016 tot en met 31-07-2016
Stier

Stier weekhoroscoop


Iedere zondag verschijnt de nieuwe Stier weekhoroscoop.

Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke weekhoroscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Ben je als je op 21 april bent geboren een Stier of nog een Ram? En of als je rond 20 juni bent geboren, welke horoscoop moet je dan nemen? De Stier weekhoroscoop of de horoscoop voor de Tweelingen?

De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv. 21 juni), maar - doordat zij in verschillende jaren zijn geboren - een ander sterrenbeeld hebben.
Je kunt jouw stier weekhoroscoop per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de link bovenaan deze pagina.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

Hieronder vind je de Stier weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Je denkt dat je sociaal en maatschappelijk (financieel) dat je alles onder controle hebt Stier, maar die veronderstelling is volstrekt onjuist. Ga eens goed bij jezelf te rade welke belangrijke veranderingen er in de afgelopen vijf jaar in jouw leven hebben plaats gevonden. Welke daarvan heb je volledig bewust genomen en welke min of meer automatisch zijn gewijzigd?
Kijk ook eens naar je vriendschappen, werk, carriere enz. Doe je echt wat jij wilt of gaat alles in een automatisme? Zelfs als Stier kan je dat overkomen.
Tot oktober staan de sterren voor jou uitstekend om je te bezinnen op de toekomst en jij zult over enige jaren zien dat je in juli van dit jaar de aanzet hebt gegeven met een bewustzijnsvergroting, die zelfs jij voorheen niet kende.
Met jouw gezondheid gaat het goed. Maak je dan ook niet bezorgd over enkele kleine oneffenheden daarin. Dat hoort bij het ouder worden.


  Join our 59.747 subscribers
  Er zijn 22 bezoekers online
 [Statistieken]