Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 19-06-2017 tot en met 25-06-2017
Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen


Doordat Google bovenin het scherm automatisch hun vertaal programma erin zet, kan het zijn dat je altijd een Engelse tekst krijgt.
Klik het programma met het sterretje rechts boven weg.

Iedere zondag verschijnt de nieuwe weekhoroscoop voor de Schorpioen.
Soms is het lastig om te zien welk sterrenbeeld je hebt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Ben je nou een Schorpioen of een Boogschutter als je rond 20 november bent geboren, welke weekhoroscoop moet je dan opzoeken? De weekhoroscoo Schorpioen of die van de Boogschutter.
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent, bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv. 21 november) maar - doordat zij in verschillende jaren zijn geboren - een ander sterrenbeeld hebben en dus naar een andere (week) horoscoop moeten kijken.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

Beste Schorpioen!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Je bent aan een tussendoor vakantie toe Schorpioen!. Tenminste dat vind je zelf, want de omgeving heeft het idee dat je dat al vaak doet. Jij moet echter op de financiën letten en je laat je meer leiden door emotionele dan door rationele gedachten als het om geld uitgeven gaat. Denk eens beter na, voordat je iets besteedt Schorpioen!
Er is de mogelijkheid op een stevig conflict met iemand uit jouw directe omgeving. Ga het uit de weg, want je zult zien dat zijn of haar argumenten juist zijn.
Er is tot slot deze week wel wat aan te merken op jouw gedrag en jouw houding ten opzichte van vrienden en kennissen. Je gedraagt je allesbehalve als een vriend. Die houding wordt volgende week niet beter, want je wint wat in een loterij of ander gokspel en dat doet jouw ego alleen maar groeien.  Join our 60.331 subscribers
  Er zijn 12 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!