Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 19-06-2017 tot en met 25-06-2017
Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Doordat Google bovenin het scherm automatisch hun vertaal programma erin zet, kan het zijn dat je altijd een Engelse tekst krijgt.
Klik het programma met het sterretje rechts boven weg.


Iedere zondag verschijnt de nieuwe weekhoroscoop Maagd.
Het één en ander is ook afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Een financieel probleem is voor iemand die een minimumloon verdient lastiger dan voor een miljardair.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

De weekhoroscoop Maagd verschijnt iedere zondag.
Als je je hebt geabonneerd, krijg je zondag een mailtje. Je kunt jezelf en ook een vriend of vriendin opgeven voor dat wekelijkse berichtje.

Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Als je als Maagd de vijftig bent gepasseerd, kun je voor jouw gevoel ook tien of twintig jaar jonger zijn en dan ben je waarschijnlijk met jouw leeftijd blijven steken op de leeftijd, waarbij je je het prettigste voelde.
Zo kun je je nog twintig voelen, omdat je toen net ging studeren en je toen de mooiste momenten van je leven had, maar het kan ook zijn dat je die leukste momenten had, toen je in de dertig was.
Als je nu twintig bent en je hebt het heel erg naar je zin in je leven, zul je zien dat je in de toekomst altijd het gevoel zult hebben dat je nog twintig bent. Hoe oud je ook wordt.
Maar ouderen zullen zich deze week meer dan anders realiseren, dat zij toch echt ouder zijn, dan dat zij zich voelen.
Treur daar niet om en blijf zo oud als je jezelf voelt. Dat is een uitstekende methode om jong te blijven en bedenk dat iedereen wel oud wil worden, maar niemand het wil zijn.


  Join our 60.331 subscribers
  Er zijn 12 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!