Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 22-05-2017 tot en met 28-05-2017
Kreeft

Kreeft weekhoroscoop

Iedere zondag verschijnt de nieuwe Kreeft weekhoroscoop.
Je kunt lezen wat de Kreeft weekhoroskoop voor je in petto heeft. Vergeet echter nooit dat je altijd jouw eigen vrije keuze hebt om te doen en te laten wat je wilt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

De Kreeft is in de astrologie een gevoelsmens. Met de maan als belangrijkste planeet. Je verandert dan ook heel gemakkelijk van stemming, net als de vorm van de maan. Dat kun je in jouw geboortehoroscoop lezen.

Dit is de Kreeft weekhoroscoop voor deze week.

--------------------------------------------------

Als je nog steeds over die verkeerde aankoop inzit, zou je deze week een moment kunnen besteden om het vervelende gevoel dat je er nog steeeds bij hebt definitief uit de wereld te helpen. Je hebt al geprobeerd het te gebruiken voor het doel, waarvoor je het hebt aangeschaft, maar dat had niet het gewenste resultaat.
Er zijn veel manieren om het probleem op te lossen, maar je doet er deze keer het beste aan uit één van de volgende manieren te kiezen. Ruilen, weggooien of aan iemand weggeven, die er wel wat mee kan.
Je kunt deze week iemand uit je omgeving heel blij maken met een kleinigheid. Je vergeet dat vaak en het kost je niets extra's.
De beste dag voor je liefdesleven is de vrij(!)dag.
Zo Kreeft! Daar moet je het mee doen deze week.
  Join our 60.278 subscribers
  Er zijn 11 bezoekers online
 [Statistieken]
Elastische-riemen


Hacker!