Maagd

Maagd

Daghoroscoop voor de Maagd

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Voor je gevoel zou je vandaag wel aan de rand van je zwembad in het buitenland willen liggen Maagd! Dat lijkt ver weg, maar is vandaag heel dichtbij. In de loop van de dag wordt de drang groter om je aan dat genot toe te geven en ook al is het weer niet helemaal wat je zou wensen, het gaat je vandaag goed af.


Weekhoroscoop voor de Maagd

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Zo Maagd! Deze week of in één van de komende weken kun je een ervaring rijker worden. Een ervaring die je een bevrijdend gevoel kan geven, zoals je nog niet zo vaak hebt meegemaakt. Je zult er meer plezier in jouw leven van krijgen en waarom kunnen de sterren je op dit moment nog niet zeggen.
Je zou zo maar iemand kunnen ontmoeten, al of niet met jouw partner en tijdens of door die ontmoeting zul je iets van jezelf te weten komen, dat je nog niet eerder wist of waar je nog nooit met iemand over hebt gesproken.
Tegelijkertijd zul je in de komende weken of misschien wel maanden merken dat je veel gevoeliger bent dan voorheen. Je bent normaliter nogal rationeel of in ieder geval zo kom je bij de mensen uit jouw omgeving vaak over.
Een of enige paranormale ervaringen zouden jou kunnen overkomen in de komende periode, die zich verder door een hoge evenwichtigheid in jouw persoonlijkheid laat kenschetsen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Maagd

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren