TEST

Maagd

Maagd

Daghoroscoop voor de Maagd

Geldig op maandag 23 oktober 2017

Ga het volgende weekend iets doen dat je graag zou willen doen! Dat klinkt simpel, maar soms wordt de tijd van de Maagd in beslag genomen door dingen die je eigenlijk voor je uit wilt schuiven.
Laat dat voor het volgende weekend niet gebeuren, maar maak vandaag een plannetje voor wat je dan gaat doen.
Je zult er veel plezier hebben.  


Weekhoroscoop voor de Maagd

Geldig van maandag 23-10-2017 t/m zondag 29-10-2017

Je werkt deze week harder dan ooit en je brengt daardoor veel tot stand. Jouw energie is groot en je benadert alles met enthousiasme en zelfvertrouwen. Dit geldt tevens op het mentale vlak in de discussies met vrienden en kennissen. Je kunt in alle omstandigheden jouw gezichtspunten verdedigen.
Je krijgt privé en zakelijk nieuwe kansen om orde op zaken te stellen, door de pionnen op het schaakbord zodanig te verzetten, dat niemand om je heen kan.
Met name op het werk kan dat tot verrassende ontwikkelingen leiden. Je krijgt bijvoorbeeld de gelegenheid belangrijke verantwoordelijkheden op je te nemen, die op den duur tot promotie en opslag leiden. Een goed moment om te laten zien dat je zelfstandig kunt werken. Je doet het ook goed in groepsverband. Jouw energie is daarvan de oorzaak. Als je net met vakantie bent geweest, weet je wat je in de toekomst moet doen om weer zo veel energie te krijgen.
Al met al zijn dit voorspoedige weken voor de Maagd met een heerlijke, hernieuwde kennismaking.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Maagd

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren