TEST

Maagd

Maagd

Daghoroscoop voor de Maagd

Geldig op donderdag 21 juni 2018

Tjee, Maagd! Je hebt vandaag een snoepdag! En als je die nu nog niet hebt, kan het over een uur of wat toeslaan. Je krijgt zin in alles dat eetbaar is. Een zak chips of een zakje pinda’s en als je meer een koekjesmonster bent of een dropliefhebber maakt niet uit. Alles dat je in de kast kunt vinden, moet voor je gevoel vandaag op! Probeer je er maar eens tegen te verzetten. Probeer dat de volgende keer al in de supermarkt. Daar lukt het waarschijnlijk, maar in jouw huis ben jij vandaag niet de baas over jouw verslaving!


Weekhoroscoop voor de Maagd

Geldig van maandag 18-06-2018 t/m zondag 24-06-2018

De invloed van de sterren doet je deze week naar iets opwindends zoeken Maagd. Je wilt de dagelijkse sleur onderbreken. Je staat open voor nieuwe vriendschappen en je laat daarvoor een tot nu toe onbekende kant van jezelf zien. Die kant blijkt voor anderen fascinerender te zijn dan de kant, die je tot op heden toont en dat heeft tot gevolg dat je ook anders denkende mensen aantrekt.
Dat kan ertoe leiden dat je af en toe wat meer aan het dagdromen bent en in het meest extreme geval kun je de werkelijkheid echt onvluchten. Wees daar niet bang voor en als je een partner hebt, hoeft hij of zij daar evenmin enige angst voor te hebben, want je keert na deze korte opwinding makkelijk in jouw gewone ritme terug.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Maagd

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren