TEST

Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op woensdag 20 februari 2019

Vandaag of morgen moet je nog een paar kleine klussen afronden.
Denk er even over na, inventariseer wat je nodig hebt en je zult zien dat het veel minder werk is, dan dat je de afgelopen weken in je hoofd had daaromtrent.
Een collega of vriend(in) kan oude herinneringen naar boven halen en dat zal de rest van de dag een vrolijke stemming meebrengen.
Als jij je vandaag iets voorneemt Stier, dan zal het gebeuren ook!
Vandaag ben je zo scherp als een scheermes. Je bent heel goed bezig!


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 18-02-2019 t/m zondag 24-02-2019

Let deze week even goed op jouw gezondheid Stier. De sterren verwachten onweer en dat kan soms overwaaien, maar het ziet er deze keer naar uit dat je er midden in terecht komt. Een beetje nattigheid kun je hebben, een flinke regenbui ook, maar als er onweer bijkomt, dan heb je gedonder in je lijf.
Kleed je daarom op het weer, want soms denk je dat je als een hond wel alle weersomstandigheden aan kunt zonder geheel gekleed te zijn. Je zult moeten erkennen dat je niet de weerstand hebt van een gemiddelde hond.
Je krijgt deze week wel een heerlijke stoot adrenaline te verwerken door een opmerkelijk aantrekkelijke verschijning, die jouw pad kruist. Dus rijd niet als een dolle dagelijks van en naar jouw werk, want dan mis je het. Kijk goed om je heen is het parool.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren