TEST

Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op woensdag 19 december 2018

Je blijft vandaag puzzelen, niet letterlijk met een kruiswoordpuzzel, maar met jouw financiën. Een extra lening van een bank kan uitkomst bieden en je moet er alleen vandaag geen werk van maken.
Wacht een week tot minimaal maandag over een week, voordat je succesvol contact kunt leggen met een bank of verzekeringsmaatschappij.
Het is met recht een actie vergelijkbaar met een marathon.


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 17-12-2018 t/m zondag 23-12-2018

Als je voor jouw gevoel te zwaar wordt, Stier, dan kun je er zelf ook wat aan doen zonder direct aan een dieet te beginnen. Allereerst zul je moeten beginnen door een week lang exact op te schrijven wat je allemaal eet. Niet alleen de maaltijden, maar ook of juist alle tussendoortjes.
Aan het eind van deze week bekijk je kritisch wat je van dag tot dag hebt gegeten en je moet een deel daarvan wegstrepen. Niet gelijk de helft, maar bijv. 10%, waarbij je niet de voedingsmiddelen eruit haalt. Wat er overblijft vormt jouw budget voor de komende week.
Over een paar maanden is het wenselijk dat je op jouw streefgewicht zit.
Een ontmoeting zal in de relationele sfeer zijn, maar het kan net zo goed zijn dat je de relatie met jouw partner nieuw leven inblaast. Blijf echter op je hoede voor iemand, die je met oneerlijke bedoelingen claimt.
Leen deze week geen geld uit. Je krijgt het nooit meer terug en de vriendschap gaat verloren.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren