TEST

Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op maandag 23 oktober 2017

Er is een muziekstuk dat in je hoofd zit en je raakt erdoor ontroerd. Neem voldoende tijd om je te ontspannen, want zo'n melodietje kan eindeloos doorgaan en dat doet het ook als je je niet kunt ontspannen.
Wie is die Maagd of Steenbok toch in jouw buurt? Hij of zij heeft echt goede bedoelingen met je.
Even afwachten maar!


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 23-10-2017 t/m zondag 29-10-2017

Als je deze week ’s avonds uitgaat, zul je een zeer interessant contact krijgen met iemand, met wie je nog veel plezier kunt beleven. Het lijkt in eerste instantie een oppervlakkig contact te worden en dat is het ook in de eerste weken en maanden dat je elkaar oppervlakkig kent. Echter, het is het begin van een zeer langdurig contact, dat alle richtingen op zou kunnen gaan. Van een gewone goede kennis, maar ook een goede vriend en zelfs een relatie voor het leven. Alles zul je terugvinden in deze persoon. Vriendschap, seksuele aantrekkingskracht, zakelijke overeenkomsten en een echte aanvulling op jezelf en nog veel meer!
Je moet natuurlijk dan wel deze week een keer of wat op stap gaan en met name uit die luie stoel komen; weer en wind trotseren, want anders ontmoet je niemand en gebeurt er niets. Ook in de astrologie heeft iedereen een vrije keus.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren