TEST

Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op zondag 8 december 2019

Pas er vandaag voor op, beste Stier dat je niet in de rol valt waarvan je weet dat anderen willen dat je die speelt. Doe jouw eigen ding, dan zal je zien dat je er beter uitkomt.
Ga vanavond voor de TV zitten en kijk naar wat amusement. Een spannende film of vervolg van een serie moet je even vermijden. Die Netflix serie wacht wel even.
Als je een Apple tv hebt en een lidmaatschap van Disney hebt, zijn er veel meer vrolijike films voor je beschikbaar en die ontspanning doet je goed.


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Doordat je in staat bent optimistisch naar dingen te kijken, ben je deze week wat milder en zachter in jouw uitingen. Het wordt je duidelijk dat geld en carrière minder belangrijk zijn.
De uitdaging, die je normaliter van jouw werk hebt, verandert en je focust je steeds meer op jouw vrije tijd en een nieuw huis. Jouw gedachten gaan over de diepere zin van het leven.
Je vormt een veel vrijere mening over jouw werk en je vrije tijdsbesteding! Het is daarom te verwachten dat je in de loop van de komende weken, misschien maanden een paar flinke veranderingen zult aanbrengen. In maart zal dat voor de buitenwereld duidelijk worden.
De beste dag voor je liefdesleven is de donderdag
Een fraaie flirt met een oude vriend is dan zeer wel mogelijk.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren