Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Als je met je gezondheid bezig bent en er is iets dat je ongerust maakt, doe je er goed aan jouw huisarts te raadplegen. Een complete bloed- en urinetest maakt dat je ongerustheid smelt als sneeuw voor de zon.
Soms is wat vroeger naar bed gaan en echt gezond eten, dus met verse dingen van de markt, de oplossing voor tal van problemen.


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Je raakt de gehele week snel geirriteerd Stier! Iemand krijgt van jou de wind van voren, maar diegene weet eigenlijk niets van de zaak af. Eigenlijk weet je dat zelf ook wel, maar je reageert toch op die persoon af.
Echter, dat kun je beter doen naar diegene, die deze irritatie veroorzaakt. Eén van de komende weken wordt dat je wellicht duidelijk, maar dan moet je wel goed analyseren wat er aan de hand is.
Koop ook eens een aardigheidje voor die Waterman die je lief is. Hij of zij kan een familielid, vriend of mogelijk toekomstige partner zijn.
Uit ervaring weet je dat het niet veel geld hoeft te kosten. De aandacht, die je ermee overbrengt, is meer dan genoeg en geeft veel meer voldoening en waardering bij de ontvanger dan het aardigheidje op zich.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren