TEST

Stier

Stier

Daghoroscoop voor de Stier

Geldig op maandag 22 april 2019

Vandaag is de kans op een stroomstoring in jouw huis of appartement Stier! Let erop dat je geen kortsluiting maakt, want je schrikt ervan! In het ernstigste geval slaat er een stop door of gaat de aardlekschakelaar kapot.
Er komt eerdaags een goed bericht met de post! Niet per mail maar met de gewone post! Je moet er gelijk op reageren, anders mis je de kans op het resultaat dat je met dit goede bericht kunt bewerkstelligen. Het klinkt wellicht wat zweverig, maar als je het bericht leest, weet je gelijk wat er wordt bedoeld.  


Weekhoroscoop voor de Stier

Geldig van maandag 22-04-2019 t/m zondag 28-04-2019

Je moet in deze of in de volgende week een paar knopen doorhakken, die je financiële positie langdurig positief zullen beïnvloeden. Wacht niet te lang; blijf niet wekenlang wikken en wegen. Je hebt het al veel te lang laten liggen.
Koop die kaartjes voor dat muziekuitje, waarover je ook al enige tijd twijfelt. Als je nog langer wacht met je beslissing om het al of niet te kopen, zijn er geen kaarten meer beschikbaar en dan vind je dat de tijd weer zo snel gaat dat je het nauwelijks kunt bijhouden. Achteraf klagen helpt niet. Zeker nu je nog de touwtjes in handen hebt om het goed te regelen. Eén telefoontje, één keer inloggen op de goede site en het is done!.
Actie!! De tijd is altijd slecht. Het komt nooit goed uit! En je zult het altijd te druk hebben voor jouw gevoel.
Deze week zul je moeten erkennen dat er tijd genoeg is, als je maar eens iets plant.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Stier

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren