TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op dinsdag 21 augustus 2018

Ook de Schorpioen zal er aan moeten wennen dat hij nog lang na 30 april 2013 nog spreekt over Koningin Beatrix en Willem Alexander en Maxima, maar over de koning en koningin en prinses Beatrix. Ook de Schorpioen kan soms heel vasthoudend, conservatief zijn in haar of zijn ideeën en opvattingen. Vandaag is weer zo’n dag dat je alles liever bij het oude had gehouden. Ook voor jou geldt wel eens dat vernieuwing niet altijd een verbetering is. Dat geldt trouwens niet over jouw ideeën over Koning Willem en Koningin Maxima.


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 20-08-2018 t/m zondag 26-08-2018

Jij hebt een voor anderen oude, maar voor jezelf nog verse, negatieve emoties te verwerken Schorpioen!
Slaap wat meer en/of rust eens beter uit gedurende de komende dagen en weken. Werk je niet een slag in de rondte, maar loop een beetje de kantjes eraf en dat is voor jou als Schorpioen best moeilijk. Jij zult het daarom bewust moeten doen. Sta iets later op en ga dezelfde avond ook een half uur eerder naar bed. Jouw geest zal daardoor beter met die verborgen emoties kunnen omgaan.
Er is in het geheel niets mis met je, als je jouw emoties eens aan anderen toont. Verbergen dient geen enkel doel. Jij zult zien dat je door het tonen ervan met sommige vrienden een extra dimensie zult opbouwen in de vriendschap.
En het hebben van echte en hechte vriendschappen is ook voor de Schorpioen wenselijk.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren