Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Jouw werk kan vandaag afgerond worden en het resultaat is zo goed dat het je vertrouwen weer hebt dat je iets kunt. Je zult jouw geld moeten blijven verdienen met werken, want beleggingen zullen niet zoveel rendement opleveren dat je er van kunt leven. Dat resultaat valt altijd wat tegen, maar in je werk ben je succesvol en wel zodanig dat je een promotie kunt verwachten, die zelfs tot gevolg kan hebben dat jouw leefstijl op een ander niveau terecht kan komen.


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Deze week kan er een conflict zijn tussen je emotionele en je rationele denkwijze. Met andere woorden, je weet wat je in een bepaalde situatie zou moeten doen, maar je gevoel zegt dat het anders moet worden gedaan, of dat je op een andere manier moet reageren.
Dat komt voort uit je jeugd. Het is daarom niet het juiste moment om onderhandelingen te starten of om een belangrijke overeenkomt te gaan sluiten. Je laat je dan wellicht te veel door je emoties leiden.
Soms is het uitstekend om naar je gevoel te luisteren en van daaruit beslissingen te nemen. Je kunt daarbij veel over jezelf te weten komen, want jouw gevoelens sturen je duidelijk in een bepaalde richting.
Maar deze week moet je er nog niet aan beginnen.
In oktober zul je blij zijn als je deze raad nu volgt.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren