TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op zondag 8 december 2019

Loop vandaag en morgen geen kledingwinkel binnen, want je gaat voor de bijl Schorpioen. Je zou iets kunnen gaan zien, waardoor je gelijk denkt dat je leven niet compleet is, als je dat niet aanschaft.
Echter, niets is minder waar.
Ga ook niet al te snel op het advies van vrienden in, want hoewel je jouw garderobe best wat zou kunnen aanvullen, zijn het vandaag en morgen niet de dagen om dat te gaan doen.


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Je hebt van die weken dat je veel kracht en energie hebt Schorpioen. Je kunt in die weken alles aan. Het maakt niet uit of het fysiek is of mentaal. Deze week is zo’n week. Probeer jouw grenzen maar eens op te zoeken. Ren, zing, dans en de stress zoek je iedere dag al op, door vaak te laat weg te gaan als je een afspraak hebt, maar deze week lach je erom, omdat het je niet raakt. Je kunt die stress gemakkelijk hanteren, d.w.z. je zet het zo van jou af.
Zet jezelf niet in een keurslijf, want dat is slecht voor jouw gezondheid. Pak de vrijheid en volg jouw passie om te doen wat je graag zou willen doen in het leven. Dan geniet iedereen om jou heen het meest van je.
Zaterdag is de dag dat je het meest kunt hebben van jouw omgeving. Hou dat even in gedachten, want het is deze week niet omdat het eind van de week nadert.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren