TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op donderdag 21 juni 2018

Je denkt dat je verliefd bent Schorpioen!, maar het is louter lust dat je je tot die persoon voelt aangetrokken. Hij of zij is dan ook een ervaren liefhebber en daar ben je vandaag extra gevoelig voor. Laat je gevoel vandaag maar prevaleren boven de ratio. Wees wel voorzichtig met jouw partner, als je die hebt. Die moet je echt informeren. Hij of zij zal niet eens heel verbaasd zijn en dat verbaast jou dan weer wel!


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 18-06-2018 t/m zondag 24-06-2018

Je lijkt een beetje bij te komen van de uitgaven in maart en april en als je aan het eind van juli jouw salaris hebt ontvangen, zijn de problemen voor een groot deel opgelost.
Je zult in de komende maanden nog een beetje moeten oppassen met je impulsieve uitgaven, want er staat een flinke onvoorziene uitgave in augustus op je te wachten.
Troost je met de gedachte dat je financieel gezien veel dichter bij de superrijken van deze wereld staat, dan dat grote groepen vluchtelingen in Afrika en elders in de wereld van jou af staan. Die zijn vandaag niet eens zeker dat ze schoon water zullen kunnen drinken of iets zullen eten.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren