TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op zaterdag 17 augustus 2019

Je bent vandaag vastbesloten een stapje omhoog op de maatschappelijke ladder te zetten Schorpioen! Het is dan ook een goed moment daarvoor. Er is iemand flink onder de  indruk van jouw vaardigheden en daar kun je vandaag gebruik van maken.
Wat is er toch met die jongere man, een Waterman, Stier of Leeuw? Hij trekt jouw aandacht en dat is hem niet ontgaan. Het is geen gewone verliefdheid, maar eentje die is te vergelijken met de 'verliefdheid' Die je had op een onderwijzer of zo die je ooit had.
Laat het maar gebeuren. Ook dat soort verliefdheden komen en gaan zonder dat je er enige invloed op kunt uitoefenen.


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 12-08-2019 t/m zondag 18-08-2019

Het is heel goed mogelijk, dat je deze week te maken krijgt met meditatie en zelfs met spirituele zaken. Je realiseert je dat het niet allemaal onzin kan zijn, want anders zouden er niet zoveel mensen mee bezig zijn.
Je zult er mensen door leren kennen, die tot voor kort in het geheel niet in je kennissenkring voorkwamen. Het volledig rationeel benaderen van allerlei problemen is ook niet altijd de juiste methode. Als zelfs uitsterst nuchtere mensen dagelijks een half uur mediteren, moet er toch meer achter zitten.
Je zult je eraan overgeven en je komt tot bezinning. Het gokken moet je laten, tenzij je absoluut zeker bent dat je een prijsje wint.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren