TEST

Scorpio

Scorpio

Daghoroscoop voor de Schorpioen

Geldig op maandag 22 april 2019

Doe vandaag iets Schorpioen! Doe dat voor het te laat is. Leuke post maakt sowieso jouw dag goed! Deel anderen in jouw plezier. Laat je niets afpakken, dus let goed op wat mensen van je willen. Die Waterman en Kreeft hebben een tweede agenda! En als je het te laat merkt, krijg je een heel koude douche! Hou je hoofd erbij als je zakelijke en privécontacten hebt vandaag. Die combinatie lijkt onwaarschijnlijk, maar vandaag is het wel de dag voor jou!    


Weekhoroscoop voor de Schorpioen

Geldig van maandag 22-04-2019 t/m zondag 28-04-2019

Als je ooit enige interesse in astrologie of paranormale zaken hebt gehad dan leent deze week zich uitstekend om je daar eens echt in te gaan verdiepen. Begin eens met een het kijken naar een cursus op het gebied dat jou interesseert.
Het is sowieso een goede week om je te richten op het verbreden van je kennis in het algemeen Schorpioen! Stilstand is achteruitgang. Als je tien jaar niets met jouw geheugen hebt gedaan, verleer je de vaardigheid ervan. Met name jouw geheugen is iets, dat jij als Schorpioen goed moet blijven trainen. Op de lagere school moest je rijtjes enz. uit je hoofd leren en dat was in eerste instantie geircht op het trainen van jouw geheugen. Niet eens op het kennen van die informatie.
Houd je lichaam in conditie door te bewegen en jouw geest door het voortdurend te trainen. Het zal je deze week meer dan eens van pas komen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Schorpioen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren