TEST

Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op zondag 8 december 2019

Forceer vandaag helemaal niets beste Boogschutter! Het is een sfeervolle dag met een vrolijke ontmoeting. Het doet je goed dat je aandacht krijgt van die Schorpioen, die al een tijd naar je op zoek is.
Het kan zelfs geen kwaad als je zelf ook wat inspanningen doet om dat contact vast te houden.
Hoewel een aantal rekeningen je enigszins humeurig maken, zal het dat leuke uitje van vanavond of morgenavond niet in de weg staan.


Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Je kunt heerlijk genieten van de gewone dingen van het leven. Sommige van jouw oude vrienden voelen zich minder op hun gemak bij je. Daar staat tegenover dat je deze week een nieuw contact zult leggen. Iemand, die je persoonlijke groei kan ondersteunen en die heel goed begrijpt en aanvoelt wat jij voelt. Pas op dat je geen illusies kweekt.
Er is iemand, die met je flirt tijdens je woon-werk verkeer. Diegene is heel succesvol in zijn werk en heeft behoorlijk wat aanzien. Dat bevalt je goed.
Jouw gezondheid heeft deze week wat extra aandacht nodig. Door jouw ambities in je werk ben je geneigd over je grenzen heen te gaan. Je hebt deze week echt het gevoel, dat je midden in het leven staat en dat is waar je van houdt.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren