TEST

Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op zaterdag 17 augustus 2019

Als Boogschutter krijg je vandaag een financiële meevaller. Daardoor wordt het komende weekend een heek leuke! Geniet er maar van, ook al is dat op de langere duur niet helemaal verstandig. Een appeltje voor de dorst is handig, maar een weekend vol plezier geeft absoluut meer voldoening.
Als daarna de overwinning wijzigt in een kleine teleurstelling is dat van latere zorg en je zal zien dat het probleem zich dan ook gemakkelijk laat oplossen.


Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 12-08-2019 t/m zondag 18-08-2019

Je hebt een vriend of kennis met grote ondernemersplannen. Hij praat over miljoenen, terwijl de eerste duizend euro nog moet worden omgezet, laat staan verdiend. Het is dezelfde persoon, die een probleem met zijn of haar (veel te hoge) gewicht heeft.
Geef hem een Skippybal met een toepasselijk gedicht en misschien moet je nog tot Sinterklaas wachten, maar het bericht komt zeker over.
Jouw liefdesleven gaat een spannende tijd tegemoet. Als dat met een Stier, Kreeft of Weegschaal is, is het geen langdurig leven beschoren, maar je houdt er wel een goed gevoel aan over. Het blijft nog jaren in je geheugen gegrift als uiterst aangenaam en zeer spannend.
Je kunt er nu al van zeggen dat je dat maar weinig in jouw leven zult meemaken.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren