Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Je bent vandaag in de stemming om over je gevoelens te praten. Hoewel dat niet binnen het gebruikelijke gespreksonderwerp van de Boogschutter is, kun je vandaag bij iemand met wie je daarover eigenlijk nooit spreekt, heel open zijn. Dat is een goed teken Boogschutter! Want je zult zien dat anderen ook het probleem kennen en daar net zo geblokkeerd over zijn als jij.  Tegelijkertijd zullen jouw artistieke talenten zich nu ook kunnen ontplooien. Onthou maar dat dinsdag, 22 augustus 2017 de datum is waarop er iets nieuws is begonnen.


Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Je bent een kei, omdat je deze week de problemen op je werk oplost, zonder dat je ze mee naar huis neemt. Er zijn er namelijk nogal wat. Laat je niet uit je tent lokken. Het wordt in ieder geval een belangrijke en drukke week voor jou Boogschutter!!
Let erop dat je jouw maatschappelijke verbetering niet zelf blokkeert door een aanbod te laten lopen, omdat je trouw wilt zijn aan je collega’s en huidige werkgever. Uiteindelijk kiest iedereen toch voor zichzelf. Dat doen anderen, dus doe dat ook.
Je moet voor jouw gevoel de balans zien te vinden tussen trouw blijven aan je ideeën en aan je maatschappelijke ontwikkeling.
De beste dag voor de Boogschutter is donderdag.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren