TEST

Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op dinsdag 21 augustus 2018

Een opmerking van een collega of bekende om kennis te maken met een vriend van hem of haar maakt je vandaag of morgen enigszins onzeker. Je balanceert daardoor op een dun lijntje en je moet daarom je nervositeit in kanalen leiden. Houd vast aan jouw eigen ideeën over hoe het leven moet gaan, wie je wel en niet wilt ontmoeten c.q. wilt leren kennen.


Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 20-08-2018 t/m zondag 26-08-2018

Je denkt dat je sociaal en maatschappelijk (financieel) dat je alles onder controle hebt Boogschutter, maar die veronderstelling is volstrekt onjuist. Ga eens goed bij jezelf te rade welke belangrijke veranderingen er in de afgelopen vijf jaar in jouw leven hebben plaats gevonden. Welke daarvan heb je volledig bewust genomen en welke min of meer automatisch zijn gewijzigd?
Kijk ook eens naar je vriendschappen, werk, carriere enz. Doe je echt wat jij wilt of gaat alles in een automatisme? Zelfs als Boogschutter kan je dat overkomen.
Tot november staan de sterren voor jou uitstekend om je te bezinnen op de toekomst en jij zult over enige jaren zien dat je in augustus van dit jaar de aanzet hebt gegeven met een bewustzijnsvergroting, die zelfs jij voorheen niet kende.
Met jouw gezondheid gaat het goed. Maak je dan ook niet bezorgd over enkele kleine oneffenheden daarin. Dat hoort bij het ouder worden.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren