TEST

Bgschttr

Bgschttr

Daghoroscoop voor de Boogschutter

Geldig op vrijdag 19 oktober 2018

De Boogschutter heeft vandaag de kans volop te genieten van het weer. Het maakt niet uit of het stralend mooi weer is, of dat het voor het grotere deel van de bevolking snertweer is. Ieder jaargetijde heeft zijn charme. Iedere weersomstandigheid heeft zijn supporters. En hoewel je het misschien niet denkt. Ook de Boogschutter geniet ervan als hij buiten is.


Weekhoroscoop voor de Boogschutter

Geldig van maandag 15-10-2018 t/m zondag 21-10-2018

Als je nog steeds over die verkeerde aankoop inzit, zou je deze week een moment kunnen besteden om het vervelende gevoel dat je er nog steeeds bij hebt definitief uit de wereld te helpen. Je hebt al geprobeerd het te gebruiken voor het doel, waarvoor je het hebt aangeschaft, maar dat had niet het gewenste resultaat.
Er zijn veel manieren om het probleem op te lossen, maar je doet er deze keer het beste aan uit één van de volgende manieren te kiezen. Ruilen, weggooien of aan iemand weggeven, die er wel wat mee kan.
Je kunt deze week iemand uit je omgeving heel blij maken met een kleinigheid. Je vergeet dat vaak en het kost je niets extra’s.
De beste dag voor je liefdesleven is de vrij(!)dag.
Zo Boogschutter! Daar moet je het mee doen deze week.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Boogschutter

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren