TEST

Vissen

Vissen

Daghoroscoop voor de Vissen

Geldig op dinsdag 24 april 2018

Probeer vandaag op je werk rustig te blijven als je wordt aangevallen of aangesproken op een fout, die jij niet hebt gemaakt, maar wel onder jouw verantwoordelijkheid valt, beste Vissen!

Het is het beste als jij ook de taak van die collega overneemt, anders ga jij je toch alleen maar aan die collega ergeren. Fysieke ontspanning is daarbij noodzakelijk! Maar dat wist je al!


Weekhoroscoop voor de Vissen

Geldig van maandag 23-04-2018 t/m zondag 29-04-2018

Ga een paar dagen wat vroeger naar je bed. Als je uitgerust bent, word je creatiever in het oplossen van de dagelijkse problemen. Dat kan voor je werk goed zijn, maar zeker voor de privé problemen, die soms uiterst hardnekkig in je leven blijven voorkomen en waar je eigenlijk nooit aan went.
Ook de Vissen slaapt gemiddeld een derde deel van zijn leven en als jij daar onder zit, is dat net zo kwalijk als dat je veel langer slaapt.
Je doet er deze week verstandig aan om pas op te staan als je je fit voelt en te weten dat je die hele dag goed genoeg voelt om alles te doen wat je moet doen.
Als je te lang en te vaak in je bed blijft liggen, heeft dat tot gevolg dat je onderbroken gaat slapen en ook oppervlakkiger slaapt.
Door wat lichamelijke oefeningen te doen, zul je beter slapen. Let daar deze week eens op Vissen!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Vissen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren