TEST

Vissen

Vissen

Daghoroscoop voor de Vissen

Geldig op donderdag 21 juni 2018

Beste Vissen. Je zult vandaag een flinke financiële tegenslag krijgen. Misschien alleen op je werk, maar het kan je ook privé treffen. In beide gevallen ben je er beduusd van, omdat het je emotioneel toch raakt. Ondanks dat het jouw geld niet is. Jouw werkgever zal tevreden zijn met jouw instelling. Geniet daarvan!


Weekhoroscoop voor de Vissen

Geldig van maandag 18-06-2018 t/m zondag 24-06-2018

Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Vissen! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt.
Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld.
Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privé en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: c’est le ton qui fait la musique. Zorg ervoor dat die toon goed is.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Vissen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren