TEST

Vissen

Vissen

Daghoroscoop voor de Vissen

Geldig op vrijdag 19 oktober 2018

De Vissen komt in de loop van de dag helemaal in de juiste stemming. Je hersenen doen hun werk, maar dat betekent voor jou ook dat je (nog) meer dan anders praat. Ook jij kan bij tijd en wijle je snaveltje niet dichthouden en dat valt de mensen uit jouw directe omgeving zo op dat ze er wat van zeggen. Laat je vooral lekker gaan. Ook voor jou is praten een duidelijke uitlaatklep.


Weekhoroscoop voor de Vissen

Geldig van maandag 15-10-2018 t/m zondag 21-10-2018

Een oude foto doet herinneren aan degene met wie je in die tijd een meer dan vriendschappelijke relatie had. De leuke momenten van toen hebben de overhand en je verlangt terug naar die tijd. Je zou echter wel het verstand dat je nu hebt willen hebben.
Net als zovelen heb je de neiging de leeftijd waarop je je het prettigste voelde vast te houden en je niet ouder te vinden dan op dat moment. Dat blijft zo totdat je, zoals nu, een foto van jezelf ziet uit die tijd en dan realiseer je je dat je ouder bent geworden.
Deze week zul je echter blij zijn dat je zo oud en wijs bent als nu. Je hebt al je wijsheid nodig om een netelig probleem het hoofd te bieden.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Vissen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren