TEST

Vissen

Vissen

Daghoroscoop voor de Vissen

Geldig op woensdag 19 december 2018

Vandaag, woensdag, ben je in opperbeste stemming na het mail of SMS-je dat ergens in de middag zult ontvangen. Vanavond kan het echt feest worden voor je, zeker als je geen partner hebt.
Nou, zet de wijn en de glazen alvast maar klaar!
Weekhoroscoop voor de Vissen

Geldig van maandag 17-12-2018 t/m zondag 23-12-2018

Je krijgt langzamerhand een goed inzicht in wat jouw doel is in het leven. Je leert jezelf steeds beter kennen, doordat je met jouw innerlijk bezig bent en dat geeft je vertrouwen om dat doel ook te bereiken.
Daarbij ga je begin februari of hooguit medio februari de technieken beheersen die je nodig hebt en dan heb je het resultaat van vele maanden ijver en doorzettingsvermogen.
Besteed eens wat aandacht aan andere zaken dan alleen aan de meest voor de hand liggende. Er is meer op de wereld dan werk en emoties alleen, want werken is ook een must voor jou. Verder kun je best eens alleen naar de buitenkant van anderen kijken. Het mag ook wel eens een oppervlakkige interesse zijn, die jouw aandacht krijgt Vissen! Het hoeft echt niet altijd zo te zijn dat jij het innerlijk laat meespelen in een prettig contact of confrontatie.
Laat dat nieuwe mobiele telefoontoestel in de winkel liggen!!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Vissen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren