TEST

Wgschl

Wgschl

Daghoroscoop voor de Weegschaal

Geldig op dinsdag 21 augustus 2018

We hebben allemaal wel eens minder zin om aan het werk te gaan Weegschaal!
Jij hebt dat één van de komende dagen, maar vandaag zit je uiteindelijk heel goed in je vel. Je kunt ook thuis een hoop werk verzetten en je helpt deze en gene zelfs met zijn of haar probleempjes.
Als je het merendeel van de zaken vanmorgen oppakt, is de rest van de dag nog lang genoeg om leuke dingen te doen.  


Weekhoroscoop voor de Weegschaal

Geldig van maandag 20-08-2018 t/m zondag 26-08-2018

Jij, Weegschaal,  zult te maken krijgen met een verzekeringskwestie. Meer dan anders zul je goed op de kleine lettertjes moeten letten.
De kleine lettertjes hoef je in dit geval niet eens goed te lezen, want het probleem staat zelfs in de koppen van de hoofdstuk aanduiding, of liever gezegd het staat er juist niet in. Jij denkt dat er een dekking is voor het desbetreffende voorval, maar het is een voorval, dat in het geheel niet onder die polis is gedekt.
Achteraf zul jij je afvragen of jij wel tegen dit soort voorvallen verzekerd moet zijn, want de premie van een paar jaar is hoger dan de schade als je het risico voor eigen rekening neemt. De kans dat het je nog eens overkomt is zo goed als nihil.
Voor dat geld kun je beter een cadeautje kopen voor een leuke Stier, of Boogschutter, in wiens armen je één van de komende weken zult belanden. De sterren geven jou die verzekering.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Weegschaal

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren