TEST

Wgschl

Wgschl

Daghoroscoop voor de Weegschaal

Geldig op zaterdag 20 januari 2018

Een onderdeeltje dat op jouw computer of één van de computergestuurde apparaten in jouw huis, of laptop zit, gaat het eerdaags begeven. Het kan ook je muis of een USB stickje zijn, die ineens ermee stopt. Het kunnen ook de batterijen van je muis zijn.
Maak je geen al te grote zorgen! Het is een minder belangrijk onderdeel. Alleen als het de besturing in jouw wasmachine betreft, ben je de klos.


Weekhoroscoop voor de Weegschaal

Geldig van maandag 15-01-2018 t/m zondag 21-01-2018

Let deze week eens wat meer op je uitgaven Weegschaal. Je hebt de neiging om aankopen te gaan doen, die boven jouw budget liggen en dat zal zich in één van de komende weken kunnen wreken. De financiële problemen zullen zich opstapelen als je niet beter oplet en dan kun je het tekort niet meer overzien.
Je doet er dan ook verstandig aan op de voordeeltjes bij de supermarkt te letten, want er komt echt een flinke uitgave aan, die je niet kunt vermijden.
Daartegenover staat dat jouw liefdesleven in deze of komende week een meer dan aangenaam hoogtepunt zal bereiken. Een Ram kruist jouw pad en dat is precies jouw tegenbeeld in de dierenriem. De spetters zullen eraf spatten!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Weegschaal

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren