TEST

Wgschl

Wgschl

Daghoroscoop voor de Weegschaal

Geldig op zaterdag 17 augustus 2019

Vandaag is het niet de juiste dag voor je Weegschaal om op allerlei roddels in te gaan. Hoor ze aan, maar ga er niet op in.  Iedere reactie wordt verkeerd uitgelegd en voor je het weet, wordt het tegen je gebruikt.
De beslommeringen thuis of op het werk zijn wat verwarrend, want niemand geeft antwoord op de vragen die je stelt. Houd wel diegene aan zijn woord, die enige weken geleden een belofte heeft gemaakt. Hij of zij doet alsof hij het is vergeten, maar dat is allesbehalve waar.


Weekhoroscoop voor de Weegschaal

Geldig van maandag 12-08-2019 t/m zondag 18-08-2019

Deze week voel je je goed en je laat dat aan anderen merken, waardoor je mild bent voor de mensen, die met of voor je werken. Jouw zelfvertrouwen maakt dat je boven de omgeving uitsteekt en je zweeft als het ware over de toppen van de bergen, waardoor je de kleine oneffenheden, die dieper liggen niet opmerkt en die laat voor wat ze zijn. Met ander woorden je hebt geen last van de kleine, dagelijkse ergernissen en je wordt niet geïrriteerd door onbelangrijke zaken.
Wie goed doet, goed ontmoet en je krijgt daardoor wat je aan anderen geeft.
Je kunt je in deze tijd aangetrokken voelen tot het mystieke in het leven. Misschien ga je zelfs het mediteren beoefenen, terwijl je dat nooit als een serieuze aangelegenheid hebt beschouwd.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Weegschaal

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren