TEST

Wgschl

Wgschl

Daghoroscoop voor de Weegschaal

Geldig op maandag 23 oktober 2017

Het lijkt erop dat je vandaag de energie mist die je eigenlijk nodig hebt om alle dingen te doen die op jouw programma staan beste Weegschaal !
Anderzijds heb je voor je het weet vandaag een contact met iemand die je wat zekerheid in de liefde lijkt te kunnen geven. Laten we zeggen dat jouw geur vandaag wel voorbij komt.

 


Weekhoroscoop voor de Weegschaal

Geldig van maandag 23-10-2017 t/m zondag 29-10-2017

Dit is de week van de onverwachte veranderingen voor de Weegschaal. Je kunt je plotseling zodanig gedragen dat je anderen in verwarring brengt. Feit is dat je onder deze invloed ineens van jouw normale gedragspatroon zult afwijken. Het kan zijn dat jouw auto het zonder aankondiging volledig begeeft, of dat er sprake is van een onverwachte ruzie of zelfs breuk in een oude relatie. Het belangrijkste is dat je een week lang de kans hebt om volstrekt onverwachte voorvallen mee te maken. Negatieve, maar zeker ook positieve.
De Weegschaal heeft deze week behoefte aan frisse lucht!
Het lijkt erop dat je met de sleur van alledag wilt breken. Je doet er beter aan zelf het initiatief te nemen dan te wachten tot het je overkomt. Geef die rusteloosheid een kans zich te uiten.


Lees hier de geboortehoroscoop van de Weegschaal

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren