Wgschl

Wgschl

Daghoroscoop voor de Weegschaal

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Let erop dat je vandaag vertraging kunt hebben in het verkeer of met het openbaar vervoer! Dus ga vroeg weg als je ergens op tijd moet zijn. Onderweg heb je een leuk contact met een oude bekende. Vraag hem of haar eens of het een Tweelingen of Maagd is? Dan heb je geluk want dan zal je lang contact met diegene houden en veel plezier met elkaar gaan maken.


Weekhoroscoop voor de Weegschaal

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Als je een bank nodig hebt, is deze week de goede week daarvoor.
Iemand kan proberen je te overtuigen en je wilt daar eigenlijk niet aan toegeven. Echter, jij Weegschaal doet precies hetzelfde met een ander.
Wees daar wat voorzichtig mee. Het kan de oorzaak zijn van een langdurige onenigheid, waarbij de kern van de zaak ligt in het gegeven dat het jou meer dan die ander om macht gaat, terwijl je normaliter niets hebt of lijkt te hebben met macht.
Dat ligt toch iets anders dan je denkt Weegschaal. Macht is wel degelijk een onderdeel van het karakter van de Weegschaal.
Je kunt wat problemen hebben met de omgang van mensen, met name met hen die in jouw direct omgeving verkeren. Er is de mogelijkheid dat niemand  meer begrijpt wat je zegt, terwijl jij graag jouw emoties met anderen wilt delen.
Alles komt eind oktober op zijn pootjes terecht. Ga joggen om helder te blijven!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Weegschaal

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren