Leeuw

Leeuw

Daghoroscoop voor de Leeuw

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Je krijgt voor vanavond of morgenavond een uitnodiging om ergens te gaan eten. Het wordt geen vier of vijf gangen diner met subtiel gearrangeerde amuses, maar het wordt wel heel gezellig.
Wie zijn die Boogschutter en Waterman in je omgeving?
Let op! Hij of zij heeft echt heel andere interesse in je dan dat je nu nog veronderstelt.


Weekhoroscoop voor de Leeuw

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Deze week is uitermate geschikt om tot rust te komen. Zelfs als je geen vaste klant bij de psycholoog bent, kun je op dit moment worden geconfronteerd met jouw onderbewustzijn. Je kunt je bewust worden van oude gedragspatronen, die je nu niet meer nodig hebt. Als je ooit van plan bent geweest een weekje in het klooster te gaan zitten, dan is dit dé week om dat te gaan doen. Als je bereid bent jouw emoties te laten gaan, kun je tot oplossingen komen van problemen, die je al tijden met je meedraagt.
Oude gewoonten voldoen niet meer en als je ze nu begint af te schaffen, doe je er iedereen, inclusief jezelf, een groot plezier mee.
Valt het klooster niet binnen jouw bereik, dan zou je wat extra energie aan andere mensen kunnen besteden. Hun noden vallen nu sneller op dan normaal en je bent, meer dan anders, bereid een handje te helpen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Leeuw

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren