TEST

Leeuw

Leeuw

Daghoroscoop voor de Leeuw

Geldig op dinsdag 24 april 2018

Als je een huisdier hebt, moet jij, beste Leeuw, er vandaag op letten dat hij goed drinkt en de komende dagen dat ook blijft doen.
Financieel zal het vanaf vandaag beter gaan. Onthoud deze datum maar goed. Je zult zien dat 24 april 2018 de dag is dat het roer is omgegaan.
In zeiltermen ben je overstag gegaan.


Weekhoroscoop voor de Leeuw

Geldig van maandag 23-04-2018 t/m zondag 29-04-2018

Je denkt goed tegen stress te kunnen, maar dat ligt toch wat anders. Je zult er wellicht zelfs even van opkijken, dat je horoscoop zegt dat je helemaal niet zo goed tegen stress kunt.
Mentaal kun je dat misschien wel, maar als je jouw fysieke situatie eens goed onder de loep legt, dan kom je waarschijnlijk tot een andere conclusie.
Als je alleen ziek bent in het weekend en op de eerste dagen van je vakantie, dan zijn dát de fysieke gevolgen van overmatige stress en je kunt jezelf wel wijsmaken, dat je zo goed tegen stress kunt, maar je lichaam kan dat kennelijk niet.
Ook de Leeuw moet af en toe even de pas inhouden.
Laat je bloeddruk deze week eens meten. Een regelmatige check up zal je echte informatie over je lichaam geven en wellicht moet je deze week beginnen je meer te bewegen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Leeuw

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren