TEST

Leeuw

Leeuw

Daghoroscoop voor de Leeuw

Geldig op zondag 8 december 2019

Het is een rustige dag vandaag voor je Leeuw! Dat wil zeggen totdat een vrolijk voorval het doorbreekt en jij in het middelpunt van de belangstelling komt te staan.
Geniet ervan, want die momenten zijn zeldzaam. Niet dat je een saai mens bent, maar om zo in het zonnetje gezet te worden, is altijd leuk. Je kunt er zelfs wat verlegen van worden.
Dat is de gunstige invloed van de sterren voor jou voor vandaag.


Weekhoroscoop voor de Leeuw

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Als Leeuw moet je deze week hard werken, maar het zal de moeite waard zijn en aan het eind van de week kun je dan ook met trots terugkijken op het resultaat van jouw inspanningen.
Je zult zien dat, als je wat zakelijker bent, je meer succes zult hebben. Het kan uiteindelijk leiden tot een echte carrièresprong, maar daar moet je nog heel wat bergen voor verzetten.
Je bent geneigd deze week meer geld uit te geven dan dat je hebt en dat kan één week goed gaan, maar niet continu en je hebt dit jaar al eerder een uitgave gedaan, die ver boven jouw budget lag. 
Tijdens het werk zal iemand - een Steenbok of Waterman? - deze week veelvuldig oogcontact met je zoeken. Het komt uit een volstrekt onverwachte hoek en dat heeft veel impact op jouw hormonen!! Laten we het anders zeggen. Die slaan gewoon op hol. Werkgevers vinden dat in het algemeen niets, maar jullie zijn de bekende uitzondering op deze regel.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Leeuw

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren