TEST

Leeuw

Leeuw

Daghoroscoop voor de Leeuw

Geldig op donderdag 21 juni 2018

Als Leeuw moet je vandaag niet gokken of beleggen! Het levert niet de winst op die je verwacht. Je bent sowieso niet zo’n gelukkige gokker, maar vandaag moet je het echt laten. In het werk gaat het wel goed. Jij bent ook meer iemand die het geld verdient met werken en je zult het nooit moeten hebben van de gelukkige winst. Straatprijzen en de auto van de week zullen altijd aan je voorbij gaan. Daarentegen ben je wel gelukkig in je relatie. En niet alleen vandaag!


Weekhoroscoop voor de Leeuw

Geldig van maandag 18-06-2018 t/m zondag 24-06-2018

De maanden februari en maart zijn maanden waar jij, Leeuw, met plezier naar kunt terugkijken. Ondanks het feit dat niet alles van een leien dakje ging, kun je toch zeggen dat het in zijn algemeenheid een leuke periode was.
Het doet je weer verlangen naar de tijd, waarin er veel ontmoetingen met nieuwe mensen waren en wat dat betreft kun je als echte Leeuw je hart ophalen, want juli zal voor de Leeuw een zeker zo leuke maand worden als februari was.
Een oude geliefde zal jouw pad kruisen en je zeer vriendelijk tegemoet treden. Je zult van jouw eigen reactie schrikken en hij of zij niet minder.
Als je een partner hebt, zul je die even moeten inlichten, want die ontmoeting zal anders via een omweg het thuisfront bereiken en dan zijn de rapen gaar. De huizenmarkt kan jouw aandacht trekken.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Leeuw

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren