TEST

Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op dinsdag 24 april 2018

Gooi die bijna verwelkte bloemen of vrijwel dode plant in je huis of tuin vandaag eens weg! Iets nieuws op die plek zal je huis of tuin, balkon enz. doen opfleuren. Zelfs als het een tijdje een lege plek blijft, zal je er meer voldoening van hebben dan wat er nu staat! Een zonnetje op je lijf zu je goed doen, maar soms is dat niet mogelijk.


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 23-04-2018 t/m zondag 29-04-2018

Ook jij werd zo vrij als een vogel geboren Tweelingen. Inmiddels zit je zo vast als een huis aan van alles vast. Aan je huis, je werk, je aflossing enz.
Dat was vroeger toch niet de bedoeling. Vrijheid, blijheid was jouw credo, maar in ons land zijn zo veel wetten en regeltjes dat je ervan duizelt. Ook deze overheid ziet overal beren op de weg. Als er morgen een autoband ontploft, worden ze volgende week verboden.
Deze week krijg je de mogelijkheid het één en ander enigszins te veranderen.
Maak de balans op en laat je gedachten eens gaan en bekijk, wat je anders zou moeten doen om je vrijheid te vergroten. Pak die kans.
Wat iedere Tweelingen nodig heeft, is gezelschap om hem of haar te helpen, terwijl tegelijkertijd jouw onafhankelijkheid niet in het gedrang moet komen.
Je bent een Tweelingen! Is het niet?

Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren