TEST

Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op maandag 22 april 2019

Jouw directe buren hebben het goed met je voor. Soms lijkt het dat het anders is, maar als de nood aan de man is, heb je meer aan deze buren dan aan goede vrienden. Koester ze! Ook een Tweelingen kan niet zonder dat anderen hem wat gunnen.
Let je goed op jouw gewicht? Het gaat er anderzijds om dat je je goed voelt. Welk gewicht er ook bij hoort. Kijk niet op de algemeen geldende regeltjes daarvoor, maar analyseer hoe je je voelt als je iets zwaarder of lichter bent.  


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 22-04-2019 t/m zondag 28-04-2019

Deze week kun je enigszins opvliegend zijn Tweelingen! En hoewel het niet door je directe omgeving wordt opgemerkt, kookt zo af en toe jouw bloed.
Blijf tot tien tellen, hoewel dat op de lange termijn niet verstandig is. Boosheid en iedere andere vorm van emotie moet je de kans geven uit je lichaam te laten komen, anders wreekt het zich vroeg of laat elders in je lichaam en dan heb je een mentale kwestie overgebracht naar het fysieke.
Maak deze week lange wandelingen. Het weer - of dat nu geen weer, of te warm weer is - moet geen onneembare drempel voor je zijn. Trek erop uit en snuif de frisse buitenlucht op. Die is sowieso beter dan de warme lucht in huis.
Vanaf juni zal het allemaal beter gaan en zul je een begin hebben gemaakt om de spanningen in goede banen te leiden.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren