TEST

Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op donderdag 21 juni 2018

Let erop dat je niet al wat gaat kopen, voordat je de middelen daarvoor beschikbaar hebt. Er zit een addertje onder het gras, waardoor je in een vervelende financiële situatie terecht zou kunnen komen. Maar je hebt alle tijd om er goed over na te denken.


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 18-06-2018 t/m zondag 24-06-2018

Je neemt ook deze week waarschijnlijk beslissingen uit rationele overwegingen, terwijl jouw intuïtie zegt dat je daarin niet kúnt slagen. Dat kan op allerlei gebieden zijn.
Als je aandelen hebt, dan voel je dat je er niets mee kunt verdienen, zelfs iets zult verliezen en toch lijk je de desbetreffende transactie aan te gaan. Op liefdesgebied weet je dat je die Kreeft nooit zult imponeren en toch doe je een poging.
Het wordt daarom hoog tijd dat je naar je innerlijke stem gaat luisteren. Het is dezelfde stem, die je in het verleden keer op keer heeft gewaarschuwd om iets niet te doen of juist wel en die je tot op heden voortdurend hebt genegeerd.
In de loop van deze week staan de sterren zodanig in jouw horoscoop Tweelingen, dat je wel moet luisteren. En wie niet horen wil zal moeten voelen.
Tenzij je van spanking houdt, zal dat je niet bevallen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren