TEST

Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op woensdag 19 december 2018

Ga vanavond eens op tijd naar je bed. Als je op dezelfde tijd probeert wakker te worden en op te staan zal dat je fysieke gesteldheid goed doen.
Daarmee zal ook jouw mentale weerbaarheid verbeteren.
Doe het niet een paar dagen, maar probeer het een paar weken achter elkaar te gaan doen en je zult zien dat het effect heeft.


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 17-12-2018 t/m zondag 23-12-2018

Zonder naar een sportschool te gaan, kun je deze week flink aan je conditie werken door geen gebruik van de lift te maken en/of je auto te laten staan en de fiets te nemen. Het zal je achteraf grote voldoening geven.
Een kennismaking met een landgenoot in het buitenland zal het begin kunnen zijn van een langdurige vriendschap en zelfs een relatie. Je conditie heeft ook daarvoor een duwtje in de rug nodig.
Leen deze weken geen geld aan die vriend of vriendin, die aangeeft dat over een aantal maanden terug te betalen en doe dat abosluut niet als het minder dan een paar honderd euro is. Dat is namelijk nooit het bedrag dat iemand voor zo’n periode tekort komt. Hij of zij heeft een structureel probleem, dat veel groter is dan wat hij of zij aan jou vraagt. Als je hem of haar toch geld leent, zul je het zeker kwijt zijn.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren