TEST

Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op zondag 8 december 2019

Voor je conditie is het goed om vandaag of morgen te gaan zwemmen. Je werkt en strest maar door en vroeg of laat gaat dat je (met name fysiek) opbreken beste Tweelingen!
Kijk eens goed in de spiegel en laat een ander daar ook eens kritisch naar kijken.
Zonder een blad voor zijn mond te nemen, kan die ander er een eerlijke reactie op geven.
Die slaat in als een bom en het ligt dan toch echt helemaal aan jezelf.


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Als je je wat meer inspant Tweelingen, zul je deze week zonder problemen jouw doel bereiken. Pas echter op dat je daarbij de mensen in jouw omgeving niet te veel pusht. Geduld hebben en een diplomatieke aanpak zijn de wegen, die tot succes leiden.
Je moet niet gokken, maar je zult er altijd voor moeten werken. Houd wel rekening met enkel kritische mensen in jouw omgeving, die je telkens weer tegen lijkt te komen. Beschouw hun niet als tegenstanders. Het zijn juist die mensen die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelstelling.
Je zult aan het eind van de week een heerlijke flirt hebben. Of je nu een relatie hebt of niet, je bent een beetje op vrijersvoeten. Wees wel eerlijk tegenover je partner, als je die hebt, anders kan het grotere gevolgen hebben dan dat je zou willen en een flirt is maar een flirt. Niet meer en niet minder.
De beste dag voor de liefde is zondag.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren