Tweeling

Tweeling

Daghoroscoop voor de Tweelingen

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Je financiële puzzel is nog niet opgelost Tweelingen! Dat zal vandaag ook niet gebeuren. Over een paar dagen zal het beter kunnen gaan. Dus houd jouw adem nog even in. Je bent ook wat ongeduldig volgens de vaste sterren, die dat in jouw daghoroscoop bepalen.
Het lijkt erop dat je een opleiding of cursus gaat volgen. De plannen worden vandaag of morgen duidelijker voor je. Feit blijft dat je jouw passie in het leven moet volgen om aan het einde daarvan met een voldaan gevoel afscheid te nemen. Maar dat moment zit nog ver voorbij jouw horizon!


Weekhoroscoop voor de Tweelingen

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Naast het tobben over jouw financiële zaken, tob je vaak met het probleem ’tijd’. Je denkt en je vindt dat jouw agenda zo vol is dat er geen tijd meer is voor ontspanning.
Echter, je kunt best beslissen die tijd anders te besteden, maar daar is een volledig andere instelling voor nodig.
Het enige, dat je fout doet, is de planning. Dat wil zeggen je plant in feite in het geheel niet. Je zet je agenda domweg vol en je gebruikt te veel tijd voor onbelangrijke zaken en je laat telkens de wezenlijk belangrijke zaken liggen.
Doordat je goed improviseert, kom je wel altijd uit de problemen, maar het is voortdurend op het nippertje.
Bedenk anderzijds dat in de grand cafés de leukste mensen komen en juist de Tweelingen heeft deze week een ontmoeting met een prachtig mens in zijn of haar horoscoop staan.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Tweelingen

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren