TEST

Steenbok

Steenbok

Daghoroscoop voor de Steenbok

Geldig op dinsdag 21 augustus 2018

Je kunt vandaag beginnen met de plannen te realiseren die je sinds augustus in je hoofd hebt. Niet alles kan worden gedaan, maar de grote rode lijn daarvan kan je oppakken.
Blijf jezelf en als anderen denken het beter te weten, moet je vanavond alles nog eens de revue laten passeren en dan zie en voel je dat je gewoon moet doen wat je hart je ingeeft.


Weekhoroscoop voor de Steenbok

Geldig van maandag 20-08-2018 t/m zondag 26-08-2018

Op jouw werk zul je de komende week hard moeten optreden tegen collega’s of ondergeschikten die er een potje van maken. Zij doen domweg niet waarvoor zij zich hebben verhuurd. Het stoort jou mateloos dat zij geen verantwoordelijkheid nemen, terwijl zij er wel voor worden betaald.
Privé heb jij nog steeds wat naweeën van een verdrietige gebeurtenis, die je vorig jaar hebt meegemaakt. Het leek geen langdurige indruk op je te maken, maar nu, vele maanden later, realiseer je je dat jouw incasseringsvermogen de grens toen heeft bereikt en misschien wel al heeft overschreden.
Verdriet slijt, maar wennen doet het niet echt. Dat is je deze week maar al te duidelijk. Zelfs de Steenbok geeft dat een onbehaaglijk gevoel.
Houd in gedachten dat je er doorheen komt, zoals jij altijd al de problemen hebt kunnen overwinnen. Je bent er sterk genoeg voor.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Steenbok

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren