TEST

Steenbok

Steenbok

Daghoroscoop voor de Steenbok

Geldig op zaterdag 17 augustus 2019

Concentreer je vandaag goed bij het nemen van een financiële beslissing Steenbok! Er zijn wat problemen die je niet in de hand hebt. Zij leiden ertoe dat je een gok moet nemen.
Maak maar een lange wandeling om de stress kwijt te raken en je hoofd leeg te maken, zodat je er helder over kunt nadenken. Dat kan echt alleen in de buitenlucht en niet tussen de vier muren van je huis.
Een collega of buurman heeft jouw hulp vandaag nodig. Help hem of haar. Het kost je uiteindelijk geen enkele moeite.


Weekhoroscoop voor de Steenbok

Geldig van maandag 12-08-2019 t/m zondag 18-08-2019

Als je met een van jouw vrienden of kennissen een meningsverschil hebt, dan is deze week de juiste om dat op te lossen. Als je op iemand uit jouw omgeving indruk wilt maken dan geldt hetzelfde. Doe het deze week en je zult succes hebben.
Blijf wel eerlijk en blijf, as usual,  vooral de Steenbok, die je bent, want diegene prikt anders direct door jouw verhaal en dan ben je juist verder weg van jouw doel.
Voor de oudere Steenbok is het sowieso makkelijker, want met het komen van de jaren ben je steeds meer op jezelf gaan lijken. Je hebt steeds meer het masker afgelegd van degene die jij wilt zijn. Je hoeft niet meer zonodig die ander te zijn. Wat dat betreft hebben ouderen een voordeel boven de jongeren en ook dan kun je die behoefte aan nieuwe vriendschappen hebben.
Welnu, neem daar deze week de tijd voor en grijp de aangeboden kansen met beide handen aan.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Steenbok

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren