Steenbok

Steenbok

Daghoroscoop voor de Steenbok

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Vanmiddag of vanavond kan er een vriend of familielid (aan)bellen. Hij of zij heeft jouw steun hard nodig voor een financieel probleem dat hij of zij heeft. Geef hem of haar goede raad, maar leen geen geld, want je krijgt het niet meer terug. Als alternatief kun je dat geld wel weggeven, want dan weet je zeker dat je het kwijt bent. Een frisse neus halen kan geen kwaad. Bespreek de problemen met jouw bezoek dan ook buiten de deur.


Weekhoroscoop voor de Steenbok

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

De liefde voorspelt iets prettigs. Het zit wel goed met je Steenbok, want een telefoontje brengt leuk nieuws. Zelfs heel leuk nieuws.
Er wordt wel gezegd, dat de perfecte partner niet bestaat, maar de waarheid kan voor jou wel eens heel anders zijn. Ga ervoor en volg je gevoel. Probeer wat meer tijd vrij te maken voor jezelf.
Dankzij een meevaller zit je financieel ook gunstig. Die verliefdheid zal je heel dromerig maken. Probeer wel met beide benen op de grond te blijven staan, hoewel die in een verliefdheid zo maar ergens anders kunnen belanden. Enjoy your life!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Steenbok

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren