TEST

Steenbok

Steenbok

Daghoroscoop voor de Steenbok

Geldig op maandag 23 oktober 2017

Het lijkt dat je vandaag wat vlinders in je buik gaat voelen Steenbok. Het kan door een Weegschaal komen en die bevalt je zowaar. Als je je niet te veel inhoudt, zal je er een heel vrolijke flirt van kunnen maken, want die Weegschaal wil veel meer en laat dat ook blijken.
Haal het leuke eruit en wat je niet wilt laat je staan.

 


Weekhoroscoop voor de Steenbok

Geldig van maandag 23-10-2017 t/m zondag 29-10-2017

Dit is waarschijnlijk een heel eenvoudige week voor de Steenbok. Alles loopt op rolletjes en je voelt je op geen enkele manier opgejaagd of gestresst. Je veroorzaakt die stress overigens altijd zelf, door bijv. te laat te vertrekken voor een afspraak en onderweg zit je jezelf in jouw auto op te winden dat de overige weggebruikers niet opschieten. Dan heb je nogal snel het gevoel dat je het slachtoffer bent van iets of iemand, maar niets is minder waar. Je doet het allemaal zelf. Echter,  deze week lijkt het erop dat jij je lesje daarin hebt geleerd, want je past jouw levenswijze wat aan.
Houd in jouw achterhoofd dat jouw gevoelens niet alleen met het heden te maken hebben, dan leer je wat van je eigen fouten, die ook jij als Steenbok hebt.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Steenbok

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren