TEST

Steenbok

Steenbok

Daghoroscoop voor de Steenbok

Geldig op dinsdag 24 april 2018

Als je de hele dag gestoord wordt door die ringtone van je tablet of smartphone, beste Steenbok, dan moet je die twee of één ervan vandaag in de kast leggen. Helemaal uitzetten natuurlijk. Doe dat ook als je voortdurend spelletjes verliest.
Niet jij, maar je smartphone of tablet verdient een dag straf!
Een dag eenzame opsluiting zal hem leren jou voortdurend te laten verliezen.
Let maar op! Als je hem vrijdag weer uit de kast haalt en er dan op gaat spelen, dan win je.

Heeft hij het nog niet geleerd? Dan geef je hem als recidivist drie dagen of een week. Daarna mis je dat spelletje niet eens meer.


Weekhoroscoop voor de Steenbok

Geldig van maandag 23-04-2018 t/m zondag 29-04-2018

Deze week lijkt er van alles tegen te zitten. Echter, dat is voor een deel schijn.
Vergelijk je huidige situatie eens met tien jaar geleden. Jouw hypotheek lening heb je misschien al langer en is misschien ook al bijna helemaal afgelost. Toen leek het ook anders dan dat het feitelijk was. Daarbij komt dat je jouw persoonlijke situatie wel eens vergelijkt met anderen, met wie het ogenschijnlijk een stuk beter gaat.
Bedenk dat je die mensen altijd zult vinden. Nu zit je misschien met de vraag of je een Ipad gaat kopen of een Samsung Galaxy. Dat is echt anders dan toen.
Gun jouw lichaam eens wat rust door wat vroeger naar bed te gaan. Laat je niet opjagen door jouw omgeving. Je bent geneigd overal en altijd op tijd te willen komen. Dat geldt zelfs voor afspraken met vrienden en familie.
Het grootste gedeelte van de wereldbevolking vindt dat volledig onzinnig en die gedachte moet je deze week in gedachten houden.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Steenbok

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren