TEST

Kreeft

Kreeft

Daghoroscoop voor de Kreeft

Geldig op dinsdag 24 april 2018

Vandaag voel je een plotselinge verliefdheid voor iemand, die jij, beste Kreeft, niet persoonlijk kent, maar alleen van de TV of van het internet, van You Tube of een andere, so called, social medium! Je denkt dat het morgen weer voorbij is, maar dat is het deze keer niet. Je hoeft niet op te passen, want veel dichterbij komt hij of zij niet. Ga die cursus eens doen met een paar vrienden of vriendinnen en laat jouw creativiteit eens zien! Je hebt het en je weet het, maar je moet het af en toe wel de kans geven!


Weekhoroscoop voor de Kreeft

Geldig van maandag 23-04-2018 t/m zondag 29-04-2018

Niets is zo slecht als blijven doen wat de omgeving van je verwacht, terwijl je jouw leven, of delen daarvan, volledig anders zou inrichten, als je de kans zou krijgen om het opnieuw te doen.
Deze week wordt je de mogelijkheid gegeven één van je passies toch te gaan volgen. Het kan zijn dat je die passie in je werk of in je privé leven hebt. Bijvoorbeeld een hobby, die je nooit hebt kunnen uitoefenen, omdat je door je werk min of meer automatisch in je huidige rol bent gevallen.
Pak die kans! De tijd is er nu rijp voor.
Een beetje beweging kan geen kwaad. Je denkt wel dat je de laatste tijd wat beweging hebt, maar je laat het een beetje aan een ander over!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Kreeft

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren