TEST

Kreeft

Kreeft

Daghoroscoop voor de Kreeft

Geldig op donderdag 21 juni 2018

Het zal ook voor de Kreeft een drukke dag zijn. Aan het eind van de dag ben je er wel klaar mee. Je bent alle werkafspraken zat en je zult er behoefte aan hebben even onderuit te zakken en een paar uur helemaal niets te doen. Je zou morgen een vrije dag kunnen nemen om naar de sauna te gaan of naar een schoonheidsspecialiste. Het zal je echt goed doen.


Weekhoroscoop voor de Kreeft

Geldig van maandag 18-06-2018 t/m zondag 24-06-2018

Je hebt een goede tot zeer goede vriend(in), die je al geruime tijd niet meer hebt gesproken. Hij of zij zou natuurlijk zelf ook het contact kunnen leggen, maar lijkt dat niet te durven omdat jij de laatste keer het gesprek nogal abrupt hebt beƫindigd. Je was weer eens druk, druk, druk met jouw werk of jouw Ipad. Je zult nu dus het eerste contact moeten leggen, want jij hebt wat goed te maken, ook al zie je dat zelf niet.
Het kan ook zijn dat je denkt dat je wel contact hebt, maar dat is dan nogal eenzijdig. Jij praat en die Stier luistert altijd en dat heeft tot gevolg dat hij zijn c.q. zij haar ei niet bij je kwijt kan.
Wellicht zul je even in je geheugen moeten graven om de juiste persoon op je netvlies te krijgen, maar die moeite moet je er maar even voor doen.
Tijdens dat contact zul je namelijk een verrassend nieuwtje horen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Kreeft

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren