TEST

Kreeft

Kreeft

Daghoroscoop voor de Kreeft

Geldig op vrijdag 19 oktober 2018

Vandaag staat voor de Kreeft alles in het teken van de liefde. Het heeft niets te maken met lust. Het is dus niet erop of eronder, maar met de echt warme gevoelens die je voor jouw partner en vice versa voelt. Jullie relatie kan heel sterk zijn, maar zet niet bij de eerste de beste “hobbel” je hakken in het zand. Je hebt wel wat soepelheid, maar in relaties lijk je nogal conservatief te zijn als het gaat om de trouw van jouw partner. Iedere relatie bestaat uit minimaal 2 personen en je moet niet proberen die ander naar jouw hand te zetten. Vroeg of laat recht diegene zijn of haar rug en kiest voor zichzelf.  


Weekhoroscoop voor de Kreeft

Geldig van maandag 15-10-2018 t/m zondag 21-10-2018

Je lijkt zo zelfverzekerd beste Kreeft, maar ook jij weet dat je af en toe dat masker op hebt om die schijn op te houden. Deze week zul je dat meer dan eens ervaren en kleiner zijn dan dat je jezelf voordoet. Dat maakt niets uit, want je hebt nog niet de leeftijd dat je jouw masker al zou moeten afzetten.
Het is daardoor een goede week voor je, meer dan wanneer je het achterste van jouw tong wel zou laten zien. Je straalt op een borrel of feestje en trekt daar de aandacht van een Waterman, die heimelijk helemaal wegzinkt bij de gedachte aan jouw billen en/of benen. Dat zijn op dit moment jouw meest aantrekkelijke kenmerken.
Ga niet naast je schoenen lopen, want ook jouw benen hebben schoenen nodig om goed voor de dag te komen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Kreeft

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren