TEST

Kreeft

Kreeft

Daghoroscoop voor de Kreeft

Geldig op woensdag 19 december 2018

Kan het zijn dat je iets met aandelen doet?
Dan kan het zijn dat je vandaag overdrachtelijk gezien wordt "geknipt en geschoren" en dan is stil blijven zitten het beste om niet gewond te raken.
Als je je verzet tegen alle narigheid die er vandaag op je pad kan komen, dan wordt het alleen maar erger en kom je er niet ongeschonden eruit.
Dinsdag a.s. schijnt de zon weer en dan maak je alles dubbel en dwars weer goed wat je vandaag hebt gemist. of bent kwijtgeraakt.Weekhoroscoop voor de Kreeft

Geldig van maandag 17-12-2018 t/m zondag 23-12-2018

Je bent iets kwijt en je dreigt het zoeken inmiddels op te geven. Je ervaart het als onbegrijpelijk dat je zoiets kwijt kunt raken. Het heeft gelukkig geen enkele emotionele waarde, maar je vindt het niet anders dan lastig dat het ineens verdwenen is. Je zult het over enkele weken terugvinden, maar dan heb je dan al een nieuwe gekocht. Je zult dat achteraf wel zonde van het geld vinden.
Wat je ervan leert is dat als je iets kwijt bent, je echt overal moet zoeken. De Kreeft is geneigd sommige plekken over te slaan, omdat het daar voor zijn of haar gevoel toch niet kán liggen.
Deze week gaat er thuis iets kapot op het moment dat je het wilde gebruiken of als je het aan het gebruiken bent. Dat komt altijd slecht uit.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Kreeft

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren