TEST

Kreeft

Kreeft

Daghoroscoop voor de Kreeft

Geldig op maandag 22 april 2019

Houd je hand op je pinpas Kreeft Geef niets uit dat niet echt hoeft! Je werk kan wat lastiger zijn dan dat je had bedacht, maar het komt allemaal wel af.
Morgen kun je beter het openbaar vervoer of de fiets nemen om ergens te komen, wast autorijders zijn morgen in het nadeel.
Laat jouw computer of tablet vanavond eens uit. Ook als Kreeft moet je af en toe eens van de vierkante ogen af. Je weet hoe slecht het is hele dan naar een toetsenbord of scherm te kijk  


Weekhoroscoop voor de Kreeft

Geldig van maandag 22-04-2019 t/m zondag 28-04-2019

Een glas wijn zal deze week voor een verrassende avond zorgen. Hoe veel of hoe weinig je anders ook aan alcoholische drank nuttigt, maakt niet uit, want deze hele week ben je al met één enkel glas zo vrolijk als het maar kan zijn. Je komt na dat ene glas gevat uit de hoek, je hebt de lachers op jouw hand en je flirt er lustig op los. Niemand uit jouw omgeving stoort zich aan je. Iedereen neemt jouw vrolijkheid over. Aan het eind van die ’avond’ zou je zelfs wel heerlijk willen onderdompelen in een erotische apotheose. Je hebt er ook alle kans toe. Zelfs de Waterman, die jou nooit ziet staan, merkt je op en laat jou je spel spelen. Sterker, die Waterman speelt jouw spel mee en brengt zelfs enige interesse in een zwoel vervolg aan je over.
Pas op dat dit niet het begin is van een verslaving! Het geeft ook zo’n prettig gevoel!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Kreeft

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren