TEST

Kreeft

Kreeft

Daghoroscoop voor de Kreeft

Geldig op zondag 8 december 2019

Je ontmoet vandaag iemand die grote invloed zal hebben op jouw werk in de komende weken of maanden. Je kunt vandaag ook een financiering krijgen voor iets groots dat je al lang wilt kopen.
Luister goed naar anderen en /of vraag 's avonds voordat je gaat slapen om raad of vraag over hoe je een probleem moet oplossen aan een overleden dierbare.
Sta er niet van versteld als je morgen wakker wordt met de oplossing.


Weekhoroscoop voor de Kreeft

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Je bent teleurgesteld in een goede vriend en dat verandert jouw houding tegenover hem of haar. Dat is niet vreemd en waarschijnlijk zelfs te begrijpen. Laat de vriendschap echter niet te snel verloren gaan, want je hebt vroeger zeer veel energie gestopt om de vriendschap te behouden.
Tegelijkertijd en misschien wel daardoor, laat je op het werk te veel steken vallen en lijdt jouw werk onder dit soort persoonlijke problemen. Natuurlijk kun je het niet helemaal loslaten, maar je moet proberen je collega’s niet te laten lijden onder de problemen, die je elders hebt.
Iemand biedt zijn hulp aan te bemiddelen en je kunt het je niet veroorloven deze hulp te weigeren. Je zult dat achteraf beter begrijpen.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Kreeft

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren