TEST

Ram

Ram

Daghoroscoop voor de Ram

Geldig op maandag 23 oktober 2017

Huishoudelijke probleempjes kun je oplossen door er over te spreken met degenen die er mee te maken hebt. Doe dat niet met anderen om stemmen voor jouw standpunt te winnen, want daar heb je niets aan.
Let op diegenen in je omgeving, dat kan op je werk of in de supermarkt, bij je hobbyclub enz. zijn, die een al te vlotte babbel hebben, want die beïnvloeden je op een verkeerde manier of zetten je op het verkeerde been.

 


Weekhoroscoop voor de Ram

Geldig van maandag 23-10-2017 t/m zondag 29-10-2017

Het is alleen voor een Ram de juiste tijd om een lening af te sluiten. Jij krijgt die lening ook! Maar je moet er wel wat voor doen.
Een Boogschutter is heel erg van jou gecharmeerd en hij of zij laat dat deze week meer dan eens merken. Echter, jij ziet het niet en wat die Boogschutter ook doet; jij blijft er stoicijns onder.
Hallo Ram! Wakker worden! Ben je er wel bij met je hoofd deze week, want als je dit soort signalen al mist, dan is het met de andere signalen, die je zou moeten kunnen opvangen, ook slecht gesteld.
Tja, de conclusie zal achteraf zijn, dat het niet anders dan een verloren kans is, want het betreft wel iemand naar jouw hart. Jij had al jouw remmingen kunnen laten varen en jouw vaardigheid op het amoureuze vlak weer eens kunnen laten zien. Nu zul je zeker niet met elkaar onder de douche staan, maar slechts met  jezelf.
Je hebt één pluspunt deze week. Op jouw werk gaat het beter dan dat je denkt en dié sterrenstand werkt nog tot januari.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Ram

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren