TEST

Ram

Ram

Daghoroscoop voor de Ram

Geldig op donderdag 17 oktober 2019

Je voelt vandaag de behoefte om je emoties te laten gaan. Veel lachen en misschien doet dat je echt goed.
De spanning moet uit je lijf. En dat is ook precies wat de sterren voor de Ram vandaag voor je in petto hebben.
Bedenk dat de buitenlucht daarbij heel belangrijk is. Spanning blijft altijd tussen de muren hangen. Dat klinkt raar, maar het is gewoon zo.


Weekhoroscoop voor de Ram

Geldig van maandag 14-10-2019 t/m zondag 20-10-2019

Dit wordt best wel een leuke week voor je, Ram en dat hebt je volledig aan jezelf te danken. Je ziet de wereld door een roze bril en je geniet ervan. Weg met de neerslachtigheid, weg met het pessimistische gedrag. Je zult je deze week voelen alsof je de hele wereld aan kunt.
Tel de leuke momenten van een dag en zie hoe tevreden je kunt zijn. Soms kunnen mensen zelfs in tijden van volledige verwarring intens tevreden momenten beleven. Jij, als echte Ram, kunt dat deze week zeker.
Koester dat gevoel, want dít zijn de mooie momenten van je leven. Je zou dit gevoel moeten kunnen oproepen, maar helaas kunnen maar weinig mensen dat. Maak een afspraak met je familie, een paar vrienden of kennissen om samen met hun wat leuks te gaan doen, maar ook om zo maar wat tijd met elkaar door te brengen. Het zal iedereen goed doen. Je laat jouw oog vallen op  een ander huis of een Ipad!

Lees hier de geboortehoroscoop van de Ram

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren