TEST

Ram

Ram

Daghoroscoop voor de Ram

Geldig op zondag 8 december 2019

Je zult een paar dagen wat verwarring moeten doorstaan beste Ram!
Pas op dat je je eigen gevoelens niet op anderen projecteert. Een Leeuw zit je soms in de weg, terwijl hij of zij  het goed met je bedoelt.
Storingen doen zich vandaag niet voor, al denk je op sommige momenten van wel.
Pluk de dag! Vanavond kan een heel gezellige worden als je op een uitnodiging ingaat.


Weekhoroscoop voor de Ram

Geldig van maandag 09-12-2019 t/m zondag 15-12-2019

Je zou deze week een gokje kunnen wagen Ram! Grote risico’s moet je vermijden, met name als je het resultaat niet kunt overzien. Je houdt meer van een gecalculeerd risico. Dat is een risico waarbij je weet hoeveel je kunt verliezen en dan rationeel overweegt of je dat verlies wel wilt lopen.
Deze week start je met wat nieuwe activiteiten. Dat kan zowel op jouw werk zijn als in jouw privé leven. Je krijgt er een activiteit bij. Je zou je met vrijwilligerswerk kunnen gaan bezighouden, maar het kan ook zijn dat je zakelijk wat meer commerciële activiteiten ontplooit.
Het eerste is niet iets, waarvan je denkt dat je het gemakkelijk zou doen, maar als je jouw leven nu zou analyseren, dan kom je tot de slotsom dat er heel wat werk nu al vrijwillig door jou wordt verzet. De omgeving neemt deze en komende weken daar hun petjes voor af en dan zal het tot je doordringen dat je niet alleen voor jezelf bezig bent.
Ga zo door, je wordt er een beter mens van.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Ram

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren