TEST

Ram

Ram

Daghoroscoop voor de Ram

Geldig op dinsdag 25 juni 2019

De AEX, de gemiddelde koersen op de Amsterdamse beurs, zal vandaag in jouw voordeel eindigen. Dat lijkt wellicht vreemd als je helemaal niets in aandelenbeleggingen doet, maar indirect zal het jou een groot voordeel opleveren Ram!
Blijf anderzijds rustig zitten waar je zit, zeggen de sterren voor vandaag.
Het betekent wellicht dat als je door een derde wordt geschoren je beter heel stil kunt blijven zitten om niet gewond te raken.
Het kan ook duiden op de vervelende situatie op jouw werk.
Houd daar jouw kritiek voor je.
Het zal niet goed vallen bij degenen die jouw salaris betaalt.


Weekhoroscoop voor de Ram

Geldig van maandag 24-06-2019 t/m zondag 30-06-2019

Let op jouw gezondheid Ram! Je verzet een hoop werk en je hebt ook de financiƩle behoefte om dat te doen om het maar zo te zeggen. Maar hoewel deze tijd daar uitermate geschikt voor is, moet je oppassen niet te overdrijven. Je hebt de neiging je geheel op iets te storten en dat vindt de omgeving heel prettig, want dan hoeft die niet zo hard te werken. Je let echter te weinig op jezelf en gaat te lang door.
Je hebt veel behoefte aan verandering en verwacht daar ook veel van. Je wilt meer inzicht in jouw leven hebben en je werkt daar ook voor. Jij zou je bezig kunnen houden met individuele en groepstherapieƫn; het kan ook yoga of een andere therapie zijn, die jouw bewustzijn groter en breder maakt. Jij ziet jezelf dan niet alleen vanuit dat ene gezichtspunt, van waaruit je jezelf in het verleden altijd bekeek, maar ook vanuit vele andere, die het beeld veel aangenamer en completer maken. Dat zal op de eerste plaats voor jezelf een enorme mentale vooruitgang zijn.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Ram

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren