Ram

Ram

Daghoroscoop voor de Ram

Geldig op dinsdag 22 augustus 2017

Je zult jouw omgeving doen verbazen met jouw zelfstandige houding, die je de laatste dagen hebt aangenomen. Wat is er toch met dat buitenland dat telkens weer naar voren komt?
Heb je plannen om je in het buitenland te vestigen? Of is het alleen maar een wens, of een wens om spoedig met vakantie te gaan?
Anyway, dat buitenland zal nog wel enkele dagen door jouw hoofd spoken Ram!


Weekhoroscoop voor de Ram

Geldig van maandag 21-08-2017 t/m zondag 27-08-2017

Op de komende vakantie zul je een aantal nieuwe kennissen opdoen, het kan ook een echtpaar zijn en eveneens een echt paar zijn met wie je een lange vriendschap gaat opbouwen. Het is een soort van vriendschap, zoals je er maar een paar in je leven zult hebben. Het zijn mensen, waarvan je na een paar dagen denkt en zegt, dat je ze al jaren kent, omdat het allemaal zo vertrouwd is.
Druk jouw wil niet helemaal door, want de kritiek van anderen wordt daardoor niet eens door je geregistreerd en daar zul je al snel spijt van krijgen. Eerst zul je zeggen, dat er in het geheel geen kritiek is geweest, maar je moet dat standpunt al snel bijstellen, nadat je je hebt gerealiseerd, dat die kritiek wel degelijk geuit is.
Het komt allemaal toch op zijn pootjes terecht, maar het had een stuk gemakkelijker gekund.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Ram

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren