TEST

Waterman

Waterman

Daghoroscoop voor de Waterman

Geldig op woensdag 19 december 2018

Kijk vandaag goed na wat je hebt gekocht op het net Waterman! Je krijgt een mailtje waarin staat dat je nog iets moet betalen, maar dat is onjuist. Niet erop klikken, want dat geeft later problemen. Informeer bij de leverancier, dat kan KPN of zo zijn door die te bellen, maar zoek het telefoonnummer dan elders op.
Als de aanhef jouw mailadres is, dan kun je er zeker van zijn dat je een nepmail hebt. Jouw liefdesleven zou een deukje kunnen oplopen als je niet oppast. Een ongeluk komt nooit alleen.


Weekhoroscoop voor de Waterman

Geldig van maandag 17-12-2018 t/m zondag 23-12-2018

Door het contact met een vrouwelijk familielid, een goede vriendin of zelfs een kennis zul je iets over jezelf kunnen leren, dat je tot nu toe niet voor mogelijk hield. Je bent soms aan het dromen en fantaseren, maar het is goed deze week het hoofd koel te houden. Je zou je onzeker en angstig kunnen voelen, de greep kunnen verliezen of zelfs gedesoriënteerd raken, maar de omstandigheden geven daar geen reden toe.
Trek je daarom niet terug van allerlei zaken (zakelijk en privé) waarmee je bezig bent, want je kunt de situatie best aan. Breek slechts het contact met diegenen af, die jou in onzekerheid brengen en richt je op de mensen om jou heen, die het goed met je voor hebben en je positief benaderen c.q. beïnvloeden.
Geld speelt in dit alles geen rol. Je hebt genoeg, zeker als je het objectief bekijkt. De mensen in jouw omgeving moeten het vrijwel allemaal met minder doen en die redden het ook.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Waterman

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren