TEST

Waterman

Waterman

Daghoroscoop voor de Waterman

Geldig op dinsdag 21 augustus 2018

Naar anderen luisteren is niet jouw beste eigenschap. Toch zal je vandaag een raad krijgen, die je goed moet laten bezinken. Het kan in je verdere leven van onschatbare waarde zijn, hoewel je denkt dat het klinkklare onzin is wat je vandaag over jezelf te horen krijgt.
Filter de goede dingen eruit! Dat moet voor een Waterman geen problemen opleveren.


Weekhoroscoop voor de Waterman

Geldig van maandag 20-08-2018 t/m zondag 26-08-2018

Je moet jouw aandacht deze week wat meer op de geschiedenis en de persoonlijkheden van je familie richten en met name op het verleden van de familie. Daardoor zul je meer inzicht krijgen in hoe je zelf in elkaar zit. Je wilde wellicht anders zijn dan je ouders, maar ook de genen van de Waterman laten zich niet manipuleren.
Je zult van de week een avond of misschien wel de zaterdag moeten overwerken en daardoor een afspraak moeten afzeggen. Dat valt bij jouw date niet echt in goede aarde. Jouw collega’s kunnen daarover zeer flauwe grappen maken en je zult er veel te serieus op reageren.
Kom op Waterman! Lachen is gezond.
De beste dag voor je liefdesleven valt deze week op de donderdag. Ga eens boodschappen doen in de supermarkt. Als je dat voor eind oktober een keer of wat herhaalt, zul je nog eens een uiterst aangenaam kontakt hebben met iemand van de andere sekse.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Waterman

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren