TEST

Waterman

Waterman

Daghoroscoop voor de Waterman

Geldig op dinsdag 25 juni 2019

Vandaag wordt je uitgenodigd om met een vriend(in) ergens te gaan eten, of je wordt bij hem of haar uitgenodigd te komen eten.
Dat etentje hoeft niet perse vandaag te zijn, maar de uitnodiging zou vandaag of morgen moeten komen en hooguit vrijdag.
Het wordt een heel gezellige avond waarbij jullie veel mooie anekdotes ophalen en als apotheose merk je dat deze vriendschap gemakkelijk kan uitgroeien tot een relatie. Maar daarvoor heb je er wel twee voor nodig, dus maak geen haast en forceer niets.


Weekhoroscoop voor de Waterman

Geldig van maandag 24-06-2019 t/m zondag 30-06-2019

De komende week loopt vrijwel alles op rolletjes Waterman. Jouw geluk is eigenlijk net voor het weekend al gestart door een financiële meevaller.
Je krijgt door die meevaller de mogelijkheid om wat geld opzij te zetten voor een flinke uitgave, die je in augustus of september moet gaan doen. Het heeft wéér iets met jouw huis te maken.
Doe wat meer aan beweging, let op jouw gewicht en laat je niet leiden door het weer om dat niet te doen.
Een Tweelingen of Waterman trekt jouw aandacht. Is het een partner in spee? Bij de één moet je altijd door die façade proberen heen te kijken. Bij de Waterman is die er niet, want je bent net als hij of zij en dat zou na verloop van tijd het moeilijke punt worden met een Waterman als partner. Jullie zijn zoooo hetzelfde!
Vroeg of laat zul je weten dat je niets hebt met de fysieke kant van die Tweelingen en zul je weten dat je alleen maar een hechte vriendschap met een partner wilt.

Lees hier de geboortehoroscoop van de Waterman

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren