TEST

Waterman

Waterman

Daghoroscoop voor de Waterman

Geldig op vrijdag 19 oktober 2018

Laat je van je beste kant zien, want de mensen om jou heen kijken met argusogen naar je, alsof je koningin Maxima bent of dat je naast haar loopt. En als de trots toeslaat, moet je dat gevoel proberen vast te houden, zodat je het later kunt oproepen. Ook of juist als Waterman ben je gevoelig voor bewonderende blikken.


Weekhoroscoop voor de Waterman

Geldig van maandag 15-10-2018 t/m zondag 21-10-2018

Je ontmoet deze week iemand, die een flinke flirt niet uit de weg gaat. Dat kan lastig zijn als je een relatie hebt. Singles, met het teken Waterman, gaan wat de liefde betreft een heerlijke week tegemoet. Of de flirt van langere duur zal zijn, is nog de vraag.
Je bent in ieder geval één van die mensen op deze wereld, die geluk heeft gehad, hoewel dat er voor jou misschien niet altijd op lijkt. Je innerlijke rijkdom kan niemand van je afpakken.
Jouw materiële rijkdom ligt aanmerkelijk dichterbij die van Bill Gates dan bij die van de meeste mensen uit de derde wereld. Die zijn voor hun dagelijkse maaltijd, als zij die al krijgen, volledig afhankelijk van derden. Kijk maar naar de tv en je ziet één en al ellende.
De beste dagen voor je liefdesleven zijn deze week de maandag, dinsdag, woensdag en. . . . tja, in feite alle dagen van de week.
Komt dat omdat jouw werk zich heeft verplaatst?

Lees hier de geboortehoroscoop van de Waterman

JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren