Welkom bij Jouw HoroscoopDaghoroscopen

img3

Elke dag een korte horoscoop, alleen geldig op de dag zelf. Lees meteen je eigen weekhoroscoop en blijf zo dagelijks goed op de hoogte!

Bekijk de daghoroscopen

Weekhoroscopen

img2

Soms is het lastig om te zien welk sterrenbeeld je hebt. Ben je nou een Schorpioen of een Boogschutter als je rond 20 november bent geboren, welke weekhoroscoop moet je dan opzoeken? Die van de Schorpioen of van de Boogschutter. De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent, bepalend is voor je sterrenbeeld. Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv. 21 november) maar – doordat zij in verschillende jaren zijn geboren – een ander sterrenbeeld hebben en dus naar een andere (week) horoscoop moeten kijken.

Bekijk de weekhoroscopen

Geboortehoroscopen

img1

Een geboortehoroscoop is een wiskundige afbeelding waarop de plaatsen staan die de zon, de maan en de andere acht planeten in ons zonnestelsel innemen op het moment van een geboorte.
Om, astrologisch gezien, de eigenschappen en kenmerken te kunnen zien van degene, voor wie de horoscoop wordt getrokken, is naast de plaats van deze planeten (te bepalen met de z.g. efemeriden) ook de stand die deze planeten ten opzichte van elkaar op het moment van de geboorte van groot belang.
Daarom heb je, om een volledige horoscoop van iemand te trekken, naast de datum, ook de geboorteplaats en de exacte geboortetijd nodig. Dit omdat de planeten bewegen en hun verhouding ten opzichte van elkaar voortdurend wijzigt.

Ga naar de geboortehoroscopen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wijzer met JouwHoroscoop


JouwHoroscoop,
Den Haag, Nederland

webmaster@jouwhoroscoop.nl

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren